USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: ВОЛИНЬ і КРИВБАС - КІНО єднає нас!
Адже Кривбас славиться не тільки своїми невтомними трудівниками, а й людьми, які час від часу пробуджують від летаргійного сну «десяту музу». Такими, зокрема, як координатор криворізького кінофестивалю Володимир Будко, з легкої організаторської руки якого захід пройшов уже під грифом «Дубль2».

Він знайшов розуміння та спонсорську підтримку щодо проведення цього дійства в керівництва ПАТ «Північний гірсько-збагачувальний комбінат».
Наш волинський край, що має досить потужні традиції аматорського кіно, з коротких штанців якого вже виросло чимало професіоналів цієї творчої справи, гідно представили Олександр Слобода, який отримав спеціальний диплом «за пошук гострої кінематографічної форми» у фільмі «Блудний син», і авторка цих рядків, яка здобула диплом за третє місце в номінації «альтернативний фільм» і цінний подарунок за «Дітей мертвого міста».
Усього ж на переглядах у просторому сучасному залі Палацу культури, що належить вищезгаданому комбінату, було продемонстровано 81 конкурсну роботу (із 125-ти надісланих на фест) у семи номінаціях. Разом із глядачами їх переглядало і журі, яке очолював режисер, оператор, сценарист, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Олександр Фролов.
Після цікавих і насичених фестивальних подій народилося гасло: "Гірсько-збагачувальний комбінат підніме кінопрокат"!
Світлана Зозуля.
Фото Олександра Фролова.



Коментарів: 1
! Показати IP 15 Вересня 2011 09:42
Повна назва фесту - "Кино под звездами. Дубль2"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus