USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Світ вражає: ПРОВОКАЦІЯ ПРОВОКАТОРІВ
Доброго дня, шановні волиняни (і не лише), споглядачі волинських новин!

Цей пост присвячений шановним атеїстам-провокаторам (чи то одному лише, який під декількома ніками створює уявних однодумців).

Не буду називати його нік, він і сам тут з"явиться в особі коментатора.

Отож, мене особисто, як волинянина, українця, православного християнина, не може не зачіпати часта поява в ефірі ВН в розділі "Свої новини" постів, які по-перше, ніякого відношення не мають до новин, по-друге, є чисто антихристиянською агітацією.

Я розумію, що такі пости створюють дискусію, що, фактично, розкручує сайт, але ж треба мати і якісь принципи...

На місці адмінів я б не публікував таку інформацію, це ж ваше право!

Ви скажете: а як же свобода слова? До дупи свободу слова в таких речах. Свобода слова має стосуватись нормальних людей, чиї слова принесуть користь суспільству, а не деградатів, що намагаються обгрунтувати відсутність Бога та оманливість віри.

Україна, та, яку ми плекаємо і бачимо в мріях - це держава міцна та єдина, а досягнути цього можливо лише якщо народ наш буде культурним, духовно багатим, православним.

Атеїзм же - це засіб знищення націй, який, нажаль, ще недавно був в арсеналі і нашої влади (при союзі), а зараз є надією для всіх, в чиєму житті віра створює непосильні обмеження.

Атеїзм треба знищувати (звісно розумними методами), бо це хвороба нації, це купка "пустих" людей, в більшості своїй обділених долею, що й призвело до критичних поглядів на все святе.
Коментарів: 58
Юлія Показати IP 23 Грудня 2010 13:46
Респект! Браво, Гудок! Дякую, підтримую цілком.
Олександр Показати IP 23 Грудня 2010 13:50
:))) смішно та й годі. чого ви православні не поважаєте релігійних поглядів інших громадян нашої країни? це як мінімум невиховано! хай би якими вони не були, але ж так зневажно ставитись до людей НЕ можна! адміни поступають правильно, вони дають висловити різні думки! а не тільки ті які подобаються більшості. а на рахунок атеізму як хвороби - ви перестаньте. ніхто ж не каже що християнство то хвороба? навчіться нарешті бути вихованими людьми! не переходьте на особистості. дискутуйте опираючись на факти, доводи, погляди. будьте ГІДНИМИ співрозмовниками! ато як в дитячому садочку... ps. я теж атеіст :) і таких як ми немало. тому, ще раз, будьте вихованими, і поважайте погляди інших громадян (тим більше якщо вони стосуються релігії).
Віктор Показати IP 23 Грудня 2010 14:05
Атеїзм це теж віра.. Віра у те що Бога немає :)
goodok Показати IP 23 Грудня 2010 14:17
ДО ОЛЕКСАНДРА Скільки разів намагався стриматись і не вступати в дискусію з атеїстами, але, по кожному вашому абзацу: 1. я поважаю "релігійні погляди інших громадян", я не поважаю безрелігійні погляди, ненавиджу антирелігійні погляди. Так що не плутайте. 2.Адміни може й правильно поступають, з точки зору популярності сайту, вони ж тут в першу чергу адміни... Скаже начальник: "антихристиянський хлам не пропускати", тоді вони і не будуть пропускати, а так маємо що маємо. В першу чергу будемо вдячні, що нас публікують. 3. Атеїзм - хвороба. З нею можна померти або вилікуватись вірою. Так що знову кажу - не плутайте, в цьому випадку хворобу з ліками. 4. Факт: Я - християнин. Доводи: мене охрестили мої батьки-християни, мої предки були християнами. Я бачу що життя щедро віддячує на всі мої вчинки згідно християнських правил. Мені не треба інших доводів, мені чудово живеться і всім людям я цього ж бажаю. 5. "Дитячий садочок" почали ви, а я ж просто написав достойний пост, де виразив свої погляди на атеїзм. 6. Не може релігійна людина поважати атеїстичні погляди. Не вбивати атеїстів, не ображати атеїстів - це ще допускаю, а поважати їх погляди - не реально. І взагалі, що таке погляд атеїста на релігію? Він її заперечує і все, який там погляд! Твариноподібні люди, от і все... ой, образив, сорі ;)
))) до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 17:29
"Не вбивати атеїстів, не ображати атеїстів - це ще допускаю" земной Вам поклон за доброту! хотя Ваше "ще" несколько напрягает, признаюсь ))) уже вижу, как Вы очистительное кострище для меня разводите ;-) не серчайте, Рождество ведь на носу.
Маргарита Показати IP 23 Грудня 2010 14:28
Не знаю що й говорити, у мене інтернаціональна сімя. Тож, ми всі з різними релігійними поглядами. Але ж ми і українці, бо живемо тут. Ми стараємося підтримувати традиції наших друзів і один одного. До чого тут цей пост? Може якраз Ви ненароком спровокуєте релігійні распрі. Неварто, повірте. Економічні важелі сьогодення і так заважають жити.
Олександр Показати IP 23 Грудня 2010 14:30
Огидно з вами спілкуватись пане goodok. Огидно за християн які дякують таким людям за такі пости. Будьте в першу чергу людьми, і поважайте один одного. хай кожному буде краще з його вірою/невірою! :) я залишаю це обговорення, бо не бачу в ньому суті. ps. чомусь люди в інтернеті часом говорят те чого б ніколи не сказали в лице, мо, бояться?... Правда, пане гудок? ;) за "твариноподібних" могли б і в гоко отримати від любого атеіста ;)
Юрко Показати IP 23 Грудня 2010 14:33
goodok, ви дарма скаржетесь адмінам бо самі порушуєте правила коментування п.1 та п.2 :)
goodok Показати IP 23 Грудня 2010 14:52
Атеїсти заявляють про відстуність логіки в релігіях, відтак заперечують віру як таку. Атеїсти пропагують жити в своє задоволення, не зважаючи на всіляку релігійні обмеження. Отож, жити, ні в що не вірити, животіти від задоволення - це ж і є тваринне існування, а не повноцінне людське життя. От вам логічна критика, ніяка не образа. ЖУЙТЕ! 2.хто там пищить про міжрелігійні распрі? Я щось сказав проти мусульман? проти іудеїв? буддистів? не плутайте культуру світових релігій і безкультуря атеїзму.
Роман до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 19:18
Як було сказано вище, атеїзм - це теж певного роду віра, тож поважайте її будь-ласка. І якщо логічно подумати, то дуже багато людей - потенційні атеїсти, бо багато людей вважають шо вони православні, якщо вони ходять до церкви. Атеїсти ж признають те, що не вірять в Бога. От я атеїст, я не вірю в існування Бога, але я поважаю віру інших людей і майже ніколи на тему віри не сперечаюсь. До речі, а в чому власне полягає "безкультуря атеїзму"? Мене, як атеїста, таке твердження дуже зацікавило...
Ладомир до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 19:51
І яка на Вашу думку логіка у релігії? Там де релігія там логіки нема. Там є тільки сліпа віра. В цьому і суть будь якої релігії, в релігійних текстах не раз порівнюють людей зі стадом а бога з пастухом. А стадо питань не задає а тільки вірить. Будь яку річ можна пояснити не спираючись на релігію, варто тільки зайнятись пошуком пояснення а не палити віск під куполом. ДЕ РЕЛІГІЯ ТАМ ЛОГІКИ НЕМА!!! В мене батьки звичайні християни/православні. Син хрещений. Сам ношу хрестик. Але це не заважає мені шукати пояснення речам які мають мати саме логічне пояснення. Пояснень в сліпій вірі нема. У віри тільки одне пояснення на суть речей: "ТАК має бути і ВСЕ КРАПКА. Бо так написано в біблії чи корані". Я не сперичаюсь і не доводжу Вам що потрібно НЕ вірити. Якщо Вам допомагає віра – вірте. Але пардон я також маю право НЕ вірити. І до патріотизму це не має ніякого відношення. Якщо не можна бути українцем тільки тому що не вірищ, то я скоріше виберу не бути українцем.
Віктор Показати IP 23 Грудня 2010 14:52
Твариноподібні.. хм... а як же терпимість і "всі люди браття"? чи Ви віруючий тільки коли се вам вигідно? Негоже так говорити віруючій людині. Вибачайте, але Ви банально лицемірите, показуючи який ви праведний і т д, а насправді нічим не відрізняєтесь від тих, кого ви у своїх словах описуєте
Віктор Показати IP 23 Грудня 2010 15:02
P.S. Не судіть і не судимі будете
goodok Показати IP 23 Грудня 2010 15:09
ВІКТОРЕ, 1.про твариноподібність я вже сказав і обгрунтував, це не образа, а порівняння. 2.Люди звісно браття, от я і писав вище, що братів наших менших - атеїстів, ще можна вилікувати, бо більшість з них - просто ще діти. 3. Як я назвав пост? провокація провокаторів. Я спрямував його, зокрема, на те, щоб провокатори-атеїсти могли тут виговоритись, бо надто сміливо вони ліплять свої атеїстичні пости. Тьфу... які там свої, вони передруками тільки займаються і чужими думками оперують, такі от вони ІНТЕЛЕКТУАЛИ...
Provokator до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 15:48
Ей, а коли я просто провокатор, то мене уже й помилували?
забужан Показати IP 23 Грудня 2010 15:10
Атеїст знає що немає Бога Віруючий відповідно вірить. Неможливо доказати людині, що біле це біле якщо людина не хоче знати...
Ko3bMa Показати IP 23 Грудня 2010 15:13
1. "ненавиджу антирелігійні погляди". ось вона - любов до ближнього. ось вона - смиренність)))) 2. на сайті публікуються всі пости, неважливо на яку тему, крім відвертого срача і образ коментаторів. 3. віра - хвороба. з нею можна померти або вилікуватись логікою за здоровим глуздом. 4. факт: я - атеїст. доводи: хоч мене і хрестили, але мені тоді не було і року і я не знав що воно таке. на даний час після спілкування з "віруючими" і вивчення їх "віри" з різних сторін +прочитання біблії я зрозумів що це неправильно. я жодного разу не ходив сповідатись, не молюсь і не відвідую церкви. живеться мені теж чудово) 5. "достойний" пост - однобічний і суб'єктивний. спробуйте написати на ту ж тему, освітливши її з різних боків. до цього тем про "доцільність публікації постів на релігійну тематику" на ВН не було. 6. а чому ж тоді атеїсти спокійно живуть і нікого не зачіпають, доки хтось з "віруючих" не почне спою пропаганду? ви так само тупо вірите і все, який там погляд!))) хочете поспілкуватись - давайте мінятись ФАКТАМИ, щоб ви потім не казали що заперечують "просто так". вам порада: не чіпайте нікого своїми криками про віру та бога і ніхто не буде вам казати що їх не існує. //модерам: чи можна темам про релігію приділяти більше уваги при модерації?)))
Exaboto Показати IP 23 Грудня 2010 15:21
Шановні адміни, будь-ласка, якщо не тяжко спростуйте інформацію про те, що я пишу під різними ніками. гудок, дякую тобі про твій пост і твої коментарі. Вони найкраще показують те, проти чого я виступаю, а саме: лицемірство, нетерпимість, неповага, нелогічність, хамство, дурість. Це як ти вже зрозумів риси характеру які присутні більшості (але далеко не всім)християнам та представникам інших релігій. Хочу окремо сказати, що на відміну від вас (християн), я не ненавиджу людей, які сповідують інші релігійні, музичні або інші погляди. Я ненавиджу ту корумповану, жадну, кроваву організацію до якої ти належиш. Але твої погляди мають право на існування якими б вони не були доти поки вони не суперечать основному закону України - конституції. І в мене нема бажання повбивати всіх віруючих або не віруючих, як от у тебе. Мені хочеться спілкуватись з такими як ти, тому, що тема ця цікава і можливого хоть в когось очі відкриються... хоча розумію, що це малоймовірно.
Ладомир до Exaboto Показати IP 23 Грудня 2010 19:53
повністю згоден!
Provokator Показати IP 23 Грудня 2010 15:51
І взагалі, хто дозволив називати пост моїм ніком? Сиджу собі, нікого не чіпаю і на тобі... Адміни, може розберетеся? Хі-хі
кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 15:54
А в чому виявляється православність? Якщо когось охрестили батьки чи хтось святить паску щороку, сповідується раз в рік,то це відразу називається християнин-православний? ПОловину атеїстів хрестили немовлятами, я думаю, вони підтвердять. Життєва позиція має співпадати з християнськими принципами,описаними у Біблії, а не просто пересікатись з деякими з них типу я ж нікого не вбив.
яя Показати IP 23 Грудня 2010 16:27
Знаєте, мій батько (світла йому пам’ять) був невіруючою людиною. Так склалися житєєві обставини. Але він за своє життя ніколи нікого не образив, не обізвав, не підставив. Він не міг убити навіть комара. Ми ніколи не чули від нього ні одного матюка. І він був атеїстом. Я волію краще спілкуватися з такими атеїстами, ніж з тими, що нібито віруючий, а насправді прийде з храму - і дозволяє собі зраджувати, обманювати, нехтувати людьми. передусім треба бути ЛЮДИНОЮ!!!
Всеволод Показати IP 23 Грудня 2010 16:30
Шановний Гудок. Я повністю підтримую Вас, що людина не може жити без релігії. Це доводять не тільки психологі але багато інших науковців. Від найдавніших часів до сьогодення не існувало народів, держав які не сповідували релігію.Навіть під час атеїстичного режиму СРСР більша частина вірила в Бога, а решта поклонялася комуністичній ідеї. Я особисто вирішив більше не чітати статей і не давати відповідей(тих що ховаються під ніками: exaboto іт.д.).Оскільки, в їхніх словах не має Істини і вони займаються самообманом. Особливо, коли через звинувачення християнства намагаються виправдати власні гріхи. Гудок! Пишіть статті на релігійні теми.
Роман до Всеволод Показати IP 23 Грудня 2010 19:22
Людина не може жити без віри, а не без релігії! Це я вам як психолог кажу - людина повинна в щось вірити, а от в що саме вірити - людина обирає сама...
goodok Показати IP 23 Грудня 2010 16:51
нарешті дочекався, повилазили ГОЛОВНІ місцеві атеїсти))) ну як же без Ексабото і Козьми в пості, що стосується релігії. Отож, малята, головний доказ нікчемності вашого світогляду (не образа бо правда) - ті ж самі фрази що й у всіх попередніх коментах, нічого нового, нічого аргументованого. Ви бажаєте від нас доказів, а самі то оперуєте лише чужими словами. Кидатись з вами аргументами немає сенсу, бо ви - пуста діра, куди шо не кинь - пропаде без толку. І не треба говорити що ви сидите тихо... Хто тут всіляке лайно друкує про інквізицію, літні табори атеїстів і т.д.? Хто так активно почав наїжджати на віру? Ви! Не забувайте, правило "сидіти тихо, щоб інші не чіпали" стосуєтсья саме вас, бо Україна - наша територія, територія людей вірних, і якщо ви вилізите з своїми атеїстичними поглядами на вулицю, то без травм додому не повернетесь. Тому насолоджуйтесь недоторканістю, яку дарує інтернет, коментуйте, пишіть високоінтелектуальні доводи проти релігії і т.д., це ж для ВАС пост створено, то ж відчувайте себе як в дома!))) А я час від часу заходитиму сюди і називатиму вас ідіотами, бо так воно і є...
Ko3bMa до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 17:06
в даному випадку подальше спілкування є нераціональною тратою часу)))
Exaboto до goodok Показати IP 23 Грудня 2010 18:43
ти дай хочаб одну нормальну відповідь на мої репліки до тебе. Ти розрізняєш 2 різних поняття: віра і релігія?? Я відкрито говорю абсолютно всі з ким спілкуюсь (або кому це цікаво) про свої погляди і якось миную травм. Може тому, що і сам вломив би нормально. так, що гудок, не будь таким примітивом, що ти можеш сказати окрім виливання гавна в своїх коментарях??
Юлія Показати IP 23 Грудня 2010 16:56
Профессор в университете задал слушателям вопрос. — Всё, что существует, создано Богом? Один студент ответил: — Да, всё создано Богом. — Бог создал абсолютно всё? — Да, сэр. Тогда профессор спросил: — Если Бог создал всё, значит Бог создал зло, раз оно существует. И согласно принципу, что наши дела определяют нас самих, Бог есть зло. Студент притих. Профессор был очень доволен собой. Он в очередной раз доказал студентам, что вера в Бога - миф. Другой студент поднял руку и сказал: — Могу я задать вам вопрос, профессор? — Конечно, — ответил тот. — Профессор, холод существует? — Конечно, холод существует. Тебе никогда не было холодно? Студенты засмеялись над этим вопросом. Но молодой человек сказал: — На самом деле, сэр, холода не существует. В соответствии с законами физики, то, что мы считаем холодом, в действительности является отсутствием тепла. Человек или предмет можно изучить на предмет того, имеет ли он или передаёт энергию. Абсолютный ноль (–460 градусов по Фаренгейту) есть полное отсутствие тепла. Вся материя становится инертной и неспособной реагировать при этой температуре. Холода не существует. Мы создали это слово для описания того, что мы чувствуем при отсутствии тепла. И задал следующий вопрос: — Профессор, а темнота существует? — Конечно, темнота существует, - ответил профессор. — Вы ошибаетесь, сэр. Темноты не существует. Темнота в действительности есть отсутствие света. Мы можем изучить свет, но не можем изучить темноту. Мы можем использовать призму Ньютона чтобы разложить белый свет на множество цветов и изучить различные длины волн каждого цвета. Простой луч света может ворваться в мир темноты и осветить его. Как вы можете узнать, насколько тёмным является какое-либо пространство? Вы измеряете, какое количество света представлено. Не так ли? Темнота это понятие, которое человек использует, чтобы описать, что происходит при отсутствии света. И студент снова спросил профессора: — Сэр, зло существует? Уже неуверенно, профессор ответил: — Существует... Мы видим его каждый день. Жестокость между людьми, множество преступлений и насилия по всему миру. Эти примеры являются не чем иным, как проявлением зла. На это студент ответил: — Зла тоже не существует, сэр, или, по крайней мере, его не существует для него самого. Зло это просто отсутствие Бога. Оно похоже на темноту и холод — слово, созданное человеком чтобы описать отсутствие Бога. Бог не создавал зла. Зло это не вера или любовь, которые существуют как свет и тепло. Зло это результат отсутствия в сердце человека Божественной любви. Это вроде холода, который наступает, когда нет тепла, или вроде темноты, которая наступает, когда нет света. Этого студента звали Альберт Эйнштейн. Звідси: http://mrkokoc.livejournal.com/7361.html?thread=24257
))) до Юлія Показати IP 23 Грудня 2010 17:04
это тот чувачок, который удачно женился, украл научные достижения своей жены, а потом выставил ее полоумной? ;-) без сомнения, им двигала Божественная любовь, ибо просто любовь такое исключает.
))) Показати IP 23 Грудня 2010 16:57
"Господь создал меня атеистом. Кто ты такой, чтобы оспаривать Его мудрость?" (с)
Юлія до ))) Показати IP 23 Грудня 2010 17:01
Якщо Бога немає, то чому Його ім’я пишете з великої букви? Якщо Його немає, що Ви заперечуєте?
))) до Юлія Показати IP 23 Грудня 2010 17:06
я чту Уголовный ко... то есть грамматику. вообще богов много. мне как-то Дионис по сердцу, признаюсь Вам как на духу )))
Юлія Показати IP 23 Грудня 2010 17:06
До ГУДОК: Пошкодуйте їх. Пошкодуйте Ексабото, Косьму. Вони слабкі, а тому агресивні. Не треба їх карати, вони і так покарані - Богом. Або ще просто сплять. Сподіваюсь, прийде пора, вони прозріють, побачать Його в кожній сніжинці, у посмішці незнайомої людини, що йде назустріч. Моліться за них! То допоможе і їм, і Вам, і нам усім. Дай, Боже, всього найкращого. П. С. Ви знаєте, диявол активізується у піст. Завжди.
Exaboto до Юлія Показати IP 24 Грудня 2010 11:26
Шановна Юлія. Як би ви уважно читали коментарі, а не були отьмарені релігійним кайфом, то ви б побачили хто насправді агресивний :).
кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 17:09
Шкода,що при зустрічі з Богом, для атеїстів буде уже запізно щось змінити.
Ko3bMa до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 17:14
зате як у віруючих все просто: ходиш, "грішиш", потім пішов посповідався і все, перед бозьою чистий, можна хоч вже в рай вознестись)))
кандитат до Ko3bMa Показати IP 23 Грудня 2010 17:28
Це тільки у фанів релігії все так просто.Не треба забувати,що колись індульгенції продавали.Я за справжню віру в Бога Єдиного.Коли і душа, і тіло, і вчинки людини свідчать про її віру.А як вже вона у людей називається,чи православна чи штундистська,то їхнє діло.Суть одна.
))) до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 17:34
суть человеческая гниловата, к сожалению. Вот тут нас, обделенных долей, "твариноподібними" нарекли, так пошто же это оскорблением-то считать? если уже серьезно, то верьте, люди добрые, во что хотите и как хотите. Но зачем навязывать свои взгляды окружающим? С религиозностью, к сожалению, связаны достаточно муторные моменты истории человечества. То прекрасное, что она дает, сугубо индивидуально и дискуссиям не подлежит. В массе, увы, богов заляпывают кровью, и отнюдь не божественной. так что - "Господь создал меня атеистом, ну и отвалите от нас обоих, будьте любезны"
кандитат до ))) Показати IP 23 Грудня 2010 18:07
Насправді атеїсти знають,що Бог є,просто вони не хочуть мати з Богом ніяких відносин.Їх конфузить від фраз "служити Богу","дякувати Богу".А що ви робите на Різдво,атеїсти?Може ви б спробували спочатку пошукати Бога, і якби не знайшовши,вели дискусію про Його відсутність.
Ko3bMa до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 18:41
цікаво, цікаво. що ж мені робити? я висловів таких не вживаю, та й свята релігійні не святкую. і як я так жити можу?))))
Exaboto до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 18:48
я на різдво пю. І на паску. А ви?
Роман до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 19:28
Я скажу так - я не відкидаю, що Бог є, але я вважаю себе атеїстом, бо повірю в Бога тільки тоді, коли побачу чіткі аргументи його існування (це називається аналітичним складом розуму - не можу я просто сприймати на віру те, чого ще не доведено)
))) до кандитат Показати IP 26 Грудня 2010 19:43
Моя жизнь слишком коротка, чтобы угрохать ее всю на поиски кого бы то ни было. На самом деле все, что нужно, рядом с нами и внутри нас. При виде текстов, суть которых - наезд и требования к окружающим, у меня начинается нервный тик и очень хочется найти автора и дать ему галоперидолу )))
))) до кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 17:16
меня пожалели (плача, убегаю...) ну он же не диявол, чтобы поздно было? авось смилуется над нами, бородами многогрешными на всякий случАй пойду вознесу жертву Юпитеру, а то вдруг преследования инакомыслящих начнутся ))) забанят, поди, потом плачь-не плачь, поздняк )))
Exaboto до ))) Показати IP 23 Грудня 2010 18:48
жжош :)
Каттані (для Exaboto,,Ko3bMa та ін.) Показати IP 23 Грудня 2010 17:50
Шановні невіруючі!А, мо, досить лукавства і провокацій? В дійсності, спір розпочато не віруючими. Провокаційні статейки (з розрахунком на подальше обговорення та неможливість промовчати інших) закидалися не християнами. Люди, проявімо терпимість один до одного і будьмо обачними!
Exaboto до Каттані (для Exaboto,,Ko3bMa та ін.) Показати IP 24 Грудня 2010 11:21
мета таких постів виявити ваші справжні християнські риси. На мою думку це мені вдалось.
ліберал Показати IP 23 Грудня 2010 18:41
Я звернув увагу, що у нас нарешті люди почали себе індентифікувати ідеологічно, це радує, значить будується громадянське суспільство. Проте, не всі націоналісти люди віруючі з консервативними поглядами. Я наприклад вважаю себе націонал-лібералом і атеїстом і впевнений таких людей серед молоді багато. А погяди користувача goodok, як на мене, є просто нетерпимістю і соціально. відсталістю..
Ладомир Показати IP 23 Грудня 2010 19:39
Абсурд!!! А що атеїзм уже переслідується?
кандитат Показати IP 23 Грудня 2010 19:50
Вера же есть осуществление ожидаемого и уверенность в невидимом. Ви ще не доросли...
Ko3bMa Показати IP 23 Грудня 2010 19:58
ааа рожеві слоненята!!! я їх не бачу, але вони існують!! так-так, і не кажіть мені що їх немає, в дитячій книжчці колись писали про це..я не читав, мені казали, але ж вони існують - я ж в них вірю! от прийдуть вони зі своєї книжки і тоді всі-всі хто в них вірив будуть щасливо вмирати)))
Dyssja Показати IP 23 Грудня 2010 20:25
деградатів 0_о це в церкві таких слів навчили, таких не терпимих до інших людей 5. "Дитячий садочок" почали ви, а я ж просто написав достойний пост, де виразив свої погляди на атеїзм. гординя, це гріх, видно давно не згадували заповідей а взагалі пост паражняковий м'яко кажучи непрошо, ти віриш хтось не вірить, яка різниця аби людина була людиною. А то як часо буває вийде чудо яке з церкви в маршрутці по дорозі додоми обматюкає когось і це нормально бо він вже читий мона знову маратися. Я надаю перевагу людям які мають якісь внутрішні норми якими і керуються у життя. а лицемірів які ходять до церкви бо так треба і чваняться тим що вони християни і втой же час брешуть, підлабузнюються, зневажають інших, на кожному кроці я б мітила чимось щоб було видно таку людину здалеку.
Anti-Mafia Показати IP 23 Грудня 2010 21:07
Ще Тертуліан сказав "Верую, ибо абсурдно..." Раб і більшовик, які живуть в генах багатьох тих хто хоче зватися Українцем, завжди шукають спосіб створити з віри театр абсурду. Злоба і ненависть - це риси не ХрИстиян (від доктрини любові Ісуса Христа), а хрЕстиян (від хреста - знаряддя вбивства). І немає ні краплини Християнства в тих хто закликає знищувати людську гідність тільки за те, що інші створені не по образу їхньому... Атеїст чи фанатик в першу чергу люди...Вірити і знати - це право дароване нам ще при народженні.І сказано в писані - "жодна волосина не впаде з голови, не будь на те воля Господня..." Раз Бог створив цей світ, значить і атеїстів створив він. І влазити в його замисли - це вважати себе розумнішим за нього... А це вже сатанізмом "попахує".
кандитат Показати IP 24 Грудня 2010 15:22
Скажу Пс.13:1, але правильшіше було б Мф.7:6
Exaboto Показати IP 24 Грудня 2010 23:28
рада, що атеїсти так гідно витримали дискусію, хоча іншого варто було й не чекати, навідмінно від "християн", які на надали ніяких фактів, а не надали - бо вони їх не мають! іншого не варто було й чекати! судячи з реплік гудка (що межують з нецензурщиною)і форумчан, які з такою насолодою його підтримують, складається враження, що я така ж погана атеїстка, як і ви християни, бо типу намагаюся не ображати людей, не чинити їм зла, не лицемірити, не вбивати їх (про результати судити вже не мені, а швидше людям, які навколо). Підсумовуючи рік, що закінчується, згадайте, скільки добра ви зробили, скільком вагітним, немічним поступилися місцем у транспорті, лікарні чи де інде? Скільки разів допомогли сиротам, які милостині дісталися їм? Чи все йде на ті ж індульгенції, які не "були" а є і просираються товстопузами у чорному! Чи може християни, нівідміну від людей інших релігійних вподобань і людей без уподобань, із задоволенням або ж хоча би з почуттям обов"язку допомагають людям, яким заздрять, чи пак не заздрять узагалі? Думаю, гудок, твої такі радикально-агресивні погляди сформовані під в пливом пластунських організацій і їм подібних (але звизайно нав"язлива позиція батьків дала фундамант, як і у всіх сім"ях і не лиш Український - просто дехто виростає і набуває схильності до аналізу, а дехто "пасеться"). Бажаю вам на мить забути про свою релігійність і спробувати зі стерильного листочка проаналізувати ось цю інформацію http://www.atheistkrot.narod.ru/A/4.html , хоча чудово вас розумію в тім, що бути об"єктивним важко, ця риса як і багато інших гарних досягається "по гороб життя". Отож приємного читання.
Exaboto Показати IP 24 Грудня 2010 23:29
пардон - забула представитися - дружина
))) до Exaboto Показати IP 26 Грудня 2010 19:45
предупреждать надо )))
Ладомир Показати IP 25 Грудня 2010 13:06
Просто "християни" вирішили спустити пар на атеїстах. Вони втомились просити у бозі те що хочуть та не отримувати цього, втомились підставляти щоку. І можливо замислились. Але для того щоб замислитись треба мати мізки як мінімум, мало того потрібно мати волю відкинути неминуче. В них лише є агресія до іншої точки зору у даному випадку то атеїзму (оскільки не розуміють) і тваринний страх: "а що якщо справді бозі нема". Весь висновок. До речі людина єдина істота на планеті яка усвідомлює що її чекає смерть (доведено). Ось і хочеться "спастись" нав’язучи (місіонери) або переслідуючи (інквізитори) інших. Хоча......... Від чого спасатись? Невідомо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus