USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: ​Чому Ігор Лапін замість рідного Ковеля обрав Луцьк. ОПИТУВАННЯ
Щодо кандидата у народні депутати від округу Луцьк Ігоря Лапіна опитали його краян. Він народився у Ковелі.

Як виявилося, чоловіка тут добре знають. Проте багато з респондентів взагалі відмовлялися казати будь-що, щойно почули про кого йтиме мова.

Детально у сюжеті Під Прицілом:
Коментарів: 28
Бакс Показати IP 22 Жовтня 2014 17:34
Бо бандит, тому й бояться
Братуха до Бакс Показати IP 23 Жовтня 2014 00:01
решала
Іван Показати IP 22 Жовтня 2014 17:41
Лапін уже п'яним на зустрічі ходить, святкує перемогу
Семен до Іван Показати IP 23 Жовтня 2014 11:31
З горя бухає
Іванка Показати IP 23 Жовтня 2014 07:27
Лапін ще до АТО ранок починав з віскаря. Як можна голосувати за мажориків Лапіна та Іванюка, коли є дійсно молода та авторитетна людина - Павло Данильчук. На відміну від Іванюка, який весь Євромайдан провів по барам та ресторанам Києва, Павло боровся з режимом.
Маринка до Іванка Показати IP 23 Жовтня 2014 19:52
Невже з тобою? Звідки ти,Іванко, знаєш про ранки 45-річного чоловіка?
ОДА Показати IP 23 Жовтня 2014 07:37
Швидше вже б призначили Іванюка-старшого губернатором Волині. Може й сину було б легше мажорити
баба параска Показати IP 23 Жовтня 2014 08:28
Не дай Бог цей аферюга пройде! Думайте люди головою!
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 10:36
Хлопці хто його бачив в АТО.А ніхто.Спекулює нашими хлопцями героями-бандит.Це втрата людяності,це просто нема слів висловити ся. Бог покарає його обовязково.ЩЗа наших дорогих діток-героїв,які лежать під кулями, на холоді у багнюці. А така непотрію спекуляює,щоб дорватися до корита і кенрувати,вести країну в пекло.Хай оглядаться,бо ми прийдемо і йому не поздоровиться
Особисто знаю Лапіна до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 20:15
Гнида ти, анонім. Лапін простояв весь майдан, а в "Айдарі" командував штурмовою ротою, яка завжди на передовій. Прочитай шановану українцями газету " Українська правда" від 21.07.2014р., 17.07.2014р., де автор, перебуваючи в "Айдар" , написав про командира роти "Золу", тобто Лапіна! А сидіти на теплому дивані і лити грязюку на патріота дуже легко !!!!!!!!!!! це не під кулями стояти, правда?
виборець Показати IP 23 Жовтня 2014 10:47
Ще два дні. З'їздіть в роддом Іваничів, де він народився. Спитайте, може вже в ті часи він щось мутив, раз поїхали в Ковель, де він три роки вчився в школі:)))) Добре що в Констанкевич немає минулого, але без минулого немає і майбутнього)))
Андрій до виборець Показати IP 23 Жовтня 2014 11:38
Ви напевно щось плутаєте, в Констанкевич є минуле і воно не таке темне і мутне як в Лапіна.
Ще один виборець до Андрій Показати IP 23 Жовтня 2014 19:10
Тоді вгадайте про кого студентки випускниці філологічного факультету СНУ коротко говорять що "розумна, но бере зі студентів хабарі"? Ви про це минуле? А ще з'їздіть в Тарасове і гляньте на "не надто велику" (зі слів самої кандидатки) хатинку, побудовану "в кредит" на пару з чоловіком юристом. Знаю одного чесного юриста - їздить на Ланосі, заробив хіба на трикімнатну квартиру в центрі. Знаю ще одного юриста, з Континіума, так той взагалі під кулі поліз в лютому. А тут маєток в престижному місці, на чеснозароблені на пару із скромною, розумною викладачкою-проректором.
розум до Ще один виборець Показати IP 23 Жовтня 2014 19:47
Хотілося б познайомитися з тими студентками і розпитати, яким чином вони давали хабарі. Дуже цікаво почитати про те, чого немає. Не бере Констанкевич хабарі, не бере. А те, що хата збудована в кредит - цілковита правда. Робить честь Ірині і те, що вона не вимагала дати Їй квартиру від університету, а сама разом з чоловіком,звичайно, вирішила свою житлову проблему.
Ще один виборець до розум Показати IP 25 Жовтня 2014 00:10
А ви підніміть зад з крісла і зайдіть на факультет, розпитайте студенток. Знаю особисто трьох випускниць її факультету які це стверджують. Вам цікаво як саме брала хабарі? Ну не знаю як це робить Констанкевич, а наша викладачка економіки ховала в ліфчик одразу. І якщо ви не бачили на власні очі що вона не бере, це не означає протилежного. Мені досі родичі із Росії кажуть що поки Путін по Першому каналу не оголосить, що таки вводив війська в Україну, вони в це не повірять. "Хата збудована в кредит - цілковита правда" - так ніхто і не говорить що не правда, цікаво з якої такої зарплати чесного подружжя можна було оплачувати кредит. Любий лаборант з СНУ може побудувати хату в кредит, тільки віддавати з чого? "Не вимагала дати їй квартиру від університету" - ага, декани як мінімум двох факультетів живуть в гуртожитку, а їй би одразу запропонували б щось краще, не смішіть.
Ігор Петрович до Андрій Показати IP 24 Жовтня 2014 07:26
У Костанкевич буде дуже мутне майбутнє, якщо програє вибори! Зарплат по 5 тис доларів у місяць від фонду їй вже точно не бачити
Таможня Показати IP 23 Жовтня 2014 12:24
Ой Лапін, Лапін, що старий його (батько) ,що син - одне ціле! Проте старий будучи суддею не раз кришував спритників-контрабандистів тай виручав їх за чималі порушення на митницях до зарубіжжя..........
Ірина Показати IP 23 Жовтня 2014 12:33
Фу-фу-фу. але ж як непрофесійно працює піар-служба Данильчука і таких же як він. що ж так, самі себе палите? давайте вже показувати всіх кандидатів, їздити до них на Батьківщину, дядкам пропонувати розповідати свої образи. а ти Іванка, певно з лапіним сама віскарь глушила, раз така обізнана? чи може хтось тут з тролів-коментаторів штунда, і сам не сидить по генделиках? сноби нещасні! а той Анонім, який лапіна не бачив в АТО, то нехай прийде до ньоого та сяде і поїде. до речі, судячи з зовнішнього вигляду, стомлених очей та порепаних рук можна якраз такі і побачити, хто відсиджується в луцьку, а хто їздить від окопів до луцька і від луцька до окопів.
Світлана до Ірина Показати IP 23 Жовтня 2014 17:40
Хоч одна порядна людина читає цю наскрізь продажну газету. Лапіна дуже бояться, як конкурента, І.М., ллють на нього гидоту, самі пишуть брехливі коментарі і запускають такі "шедеври"-відео. На жаль, я розумію, що пройде ваша І.М., бо за нею стоять великі гроші, а в Лапіна є лише почуття патріотизму, на яке вашій газетці глибоко наплювати. Знаю, що мій коментар швиденько видалять, але читати цю грязюку про порядну людину не можу!!!!!!!!!! А ще сьогодні від штабу вашої І.М. дзвонили до мене і просили проголосувати на виборах за неї, бо ж вона організовує поїздки для моєї дитини в Буковель!!!!!!!!!!!!!!! Ні не проголосую!!!!!!!!!! Не купили ви мене!!!!!!!!!!!!
розум до Світлана Показати IP 23 Жовтня 2014 19:51
Не розумію, чого боятися Лапіна, він що такий страшний, чи ви натякаєте на його не зовсім законне минуле.
Світлана до розум Показати IP 23 Жовтня 2014 20:20
Я натякаю, що він єдиний достойний конкурент І.М., тому газета Палиці "Волинські новини" весь час його поливає брудом і видаляє коментарі, в яких хоть щось говориться позитивне про нього, а гидоту і брехню про нього залюбки друкує (можливо й самі пишуть) !!!!
Анонім до Світлана Показати IP 24 Жовтня 2014 13:55
навіщо брехати
Світлані Показати IP 23 Жовтня 2014 19:54
Не купили, але Ви таки торгуєтесь!))
Світлана до Світлані Показати IP 25 Жовтня 2014 10:22
Я-то не торгуюсь, а представники фонду ( читай І. М.) - торгуються ...Бо схожі дзіночки, з настійливим проханням поступають до всіх , хто так чи інакше пересікався з фондом! Цікаво, а чи знають вони про новий закон про відповідальність за підкуп виборців?
Мирославівна Показати IP 24 Жовтня 2014 07:28
Якщо порівнювати з Іванюком, то Лапін кращий, бо Іванюк всю революцію у ресторані "Бінго" просидів
Патріот до Мирославівна Показати IP 25 Жовтня 2014 00:10
обидва вони го.....и !
АЙДАР Показати IP 24 Жовтня 2014 18:43
Певно афтар/модер хочет на палицю сесть, бо тре коменти... Лапін НАРОДНИЙ кандидат
007 Показати IP 26 Жовтня 2014 07:08
Заказуха Палиці і його кандидатки..... Коли Лапін був на Майдані, в "Айдарі " на передовій .... мови про Вибори не було , а був захист Незалежності і Суверенінету держави, врешті Нас з Вами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus