USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Світ вражає: Археологи дізналися, що входило до меню «Тайної Вечері»

Бобове рагу, баранина, маслини, гіркі трави, рибний соус, прісний хліб, горіхова паста, фініки і ароматизовані вина – це фактично весь список продуктів, які складали меню «Тайної Вечері». 

Відповідну інформацію надали італійські археологи, які вивчали палестинську кухню, яка панувала за часів Ісуса,- новину повідомляє «Преса України».

Дослідження проводили два італійські археологи - Дженеросо Урчіолі і Мартою Берон. Їх досліди базувались на вивченні біблійних віршів, єврейських писаннях, а також давньоримським роботах та археологічних даних.

Після дослідження встановили, що їжа Ісусом, а також його апостолами споживалась не за столом, а напівлежачи на подушках та килимах просто на підлозі. Тарілки, чашки та глечики, вважають науковці, були виготовлені з каменю. Не виключають варіанту, що тоді також користувались тонким керамічним посудом червоно кольору.

За столом гості розташовувались відповідно до певних правил: важливими рахувались ті гості, які сиділи праворуч та ліворуч від головного гостя.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus