USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Telegram обмежить низку каналів в Україні

25 Квітня 2024 11:10
Власник Telegram Павло Дуров у середу, 24 квітня, заявив, що буде змушений заблокувати низку каналів в Україні на вимогу App Store.

Йдеться про деякі пропагандистські та новинні канали в Україні, передає Кореспондент.

Він нагадав, що у лютому 2022 року була запропонована ідея обмежити деякі Telegram-канали в Росії та Україні через їх використання для військової пропаганди.

Однак користувачі з обох країн виступили проти цих обмежень, вважаючи свободу доступу до інформації пріоритетною. Відтак засновник Telegram підтримав вибір користувачів у вільному доступі до інформації.

Незважаючи на це, Дуров зазначив, що Telegram отримує офіційні листи від Apple щодо необхідності змін у способі функціонування платформи для користувачів, які отримують доступ до неї через iPhone з українськими SIM-картами.

Читати ще: ГУР: Росія скуповує та створює Телеграм-канали для розхитування ситуації в Україні

Дуров також зазначив, що Telegram, як і раніше, блокує облікові записи та боти, які збирають координати для цільових ударів або публікують особисту інформацію із закликами до насильства. Він закликав користувачів повідомляти про такі канали.

Раніше в українській розвідці визнали, що Telegram містить у собі низку загроз для безпеки України, і потрібно шукати варіанти вирішення цієї проблеми.

Своєю чергою Дуров відкинув звинувачення в тому, що Telegram підконтрольний владі Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Работорговець Показати IP 25 Квітня 2024 11:24
Свобода - вона така. Скільки вже драконівських законів прийняла ця влада, але українці - нарід волелюбний! Все винесуть. Все переживуть. Це вам не при Януковичі.
Олексій Показати IP 25 Квітня 2024 11:39
Перелік каналів де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus