USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Британський історик задонатив на ЗСУ 1,4 млн гривень

17 Травня 2024 23:05
Велику суму – 1,4 млн грн – задонатив на ЗСУ британський історик і професор Тімоті Гартон Еш. Кошти у Фонд Повернись живим він виділив із власної премії Lionel Gelber Prize 2024.

Про це пише Кореспондент.

Завдяки цьому донату Фонд передав бійцям 409 окремого стрілецького батальйону 22-ї окремої механізованої бригади обладнання загальною вартістю 2 751 943 грн: чотири квадрокоптери DJI Mavic 3T, 10 тепловізійних монокулярів, 10 монокулярів нічного бачення та кріплення для ПНБ, а також чотири монокуляри Minox.

Зараз Еш перебуває із візитом в Україні. Він представить тут переклад на українську мову своєї нової книги «Рідні землі». Історія Європи через особисте сприйняття, яка вийшла у видавництві Vivat.

Читати ще: Львівський бомонд під приводом збору для ЗСУ влаштував гучну вечірку

Автор переповідає історичний шлях європейського континенту від завершення Другої світової війни до повномасштабного вторгнення в Україну та сьогодення та розкриває передумови війни, яку розв’язав проти України російський диктатор Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus