USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Буданов заявив про наближення до глобальної війни

12 Жовтня 2023 12:46
Світ досить швидко наближається до глобальної війни. У розвідці бачать кілька конфліктів, які на перший погляд здаються регіональними, крім України, але вони всі пов'язані між собою одними й тими самими країнами.

Про це сказав керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю Українській правді.

Зокрема, журналісти поцікавились у нього, чи стоїмо світ зараз на порозі Третьої світової війни. Буданов заявив, що це питання риторичне і відповідь на нього буде не така проста.

«Це моя суб’єктивна оцінка: за сукупністю географії ми бачимо кілька конфліктів, які на перший погляд здаються регіональними, крім України, але вони всі пов’язані між собою одними й тими самими країнами, які втягнуті в ці процеси. Тож так, я вважаю, що все ж таки ми досить швидко наближаємося до глобальної війни», – заявив очільник ГУР.

При цьому він додав, що не бачить проблем з наданням військової допомоги Україні принаймні до середини 2024 року.

«А далі все буде залежати від нас – як правильно зможемо всім донести, показати і пояснити наші потреби, а також налагодити збільшення виробництва у нас», – сказав Буданов.

Раніше Кирило Буданов заявив, що Росія може вести війну проти України до 2026 року. На його думку, заморожувати ситуацію в жодному разі не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus