USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Був п’яний, віз дитину та втікав від патрульних: у Ковелі затримали горе-водія

30 Квітня 2024 17:47
У неділю близько 23-ї години ковельські патрульні помітили авто марки BMW, що рухалося вулицею Варшавською з технічною несправністю.

Поліцейські миттєво увімкнули проблискові маячки, щоб зупинити легковик, однак водій проігнорував та продовжував набирати швидкість, порушуючи ПДР.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

Невдовзі шляхом блокування їм таки вдалося це зробити. Однак після зупинки керманич здійснив рух назад та наїхав на службовий автомобіль, після чого намагався покинути місце події.

Читати ще: Біля Луцька Opel збив 12-річного хлопця, який виїхав на дорогу

З'ясувалося, що легковиком керував 42-річний водій. Під час спілкування інспектори у нього виявили й ознаки алкогольного сп’яніння. Результат – 2,53 проміле. Також у транспортному засобі перебувала семирічна дитина.

На щастя, у цій автопригоді всі залишилися неушкодженими. Але все могло завершитися набагато трагічніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus