USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Через Реброва у Михалика був «мандраж». ФОТО

10 Січня 2012 10:47
Перед новорічно-різдвяними святами у родині захисника київського «Динамо» та збірної України, волинянина Тараса Михалика – справжнісінький «бейбі-бум».
Про це футболіст розповів «ВН», завітавши до Луцька на різдвяні свята.

З його слів, Новий рік він зустрічав з дружиною у Луцьку. Планував відвідати батьків у Любешові. Однак в останні дні грудня його сестра народила дівчинку і вони поїхали до породіллі до Києва.

Водночас він додав, що восени його старша сестра народила двійню. Тому 2011 рік закінчився для Михалика родинним «бейбі-бумом».

«Тепер у моїх батьків вистачає клопотів», - додав із усмішкою він.

Також захисник київського клубу знайшов час, аби відповісти на декілька запитань «ВН».

- Що Ви відчували, коли виходили на поле стадіону «Авангард» у матчах проти «Волині»?

- У цих матчах завжди присутня подвійна мотивація. Бо треба за свою команду якісно відіграти, і перед земляками не осоромитися. Пам’ятаю, як цілий сектор приїхав із Любешова, аби підтримати мене.

- Проти кого з гравців «Волині» було грати найважче?

- Знаєте, виділяти когось – некоректно. У Луцьку багато хороших футболістів – і нападників, і півзахисників.

- Що можете розповісти про нового наставника «хрестоносців» Анатолія Дем’яненка?

- Після роботи з цим спеціалістом в мене залишилися хороші спогади. Коли він тренував «Динамо», я тільки прийшов до клубу, і він мене залишив у команді. В нього цікаві тренування, та й психолог він хороший. От сьогодні з ним спілкувався. Радий, що до Луцька прибув такий тренер, бо я переживаю за «Волинь», хоч і ніколи тут не грав.

- Чи важко втриматися в основі такого клубу як «Динамо»?

- У команді велика конкуренція, тому важко втриматися в основі. В команді ж не 10 чоловік. Якщо показуєш хорошу гру і травми не заважають, то гратимеш в основі. Головне в кожному матчі працювати, не «сачкувати» на полі. Не важливо, який матч ти граєш: у Лізі Чемпіонів чи в Кубку України.

- Чи є у Вас кумири серед футболістів?

- Кумирів в мене немає. Не сотвори собі кумира, так у Біблії написано? Раніше мені дуже подобався Стівен Джеррард (гравець англійського «Ліверпуля», - «ВН»). А з українських – Сергій Ребров. І коли я потрапив до «Динамо» і перший раз його побачив, то в мене був особливий «мандраж».

- Багато футбольних спеціалістів вважають, що Ви і Дмитро Чигринський з донецького «Шахтаря» маєте бути основними центральними захисниками збірної України під час Євро-2012. Вважаєте, що так і буде?

- Спеціалісти спеціалістами, але є тренерський штаб, який буде вирішувати. Я і Діма будемо максимально викладатися, щоб потрапити в основу. Тим більше, конкуренція в збірній велика, та й травми можуть змінити все.
Взагалі, на чемпіонаті Європи немає слабких команд, тому буде нелегко.

- Чи надходили пропозиції про перехід в інші клуби?

- Для мене зараз найголовніше – вилікувати травму і повернутися до клубу, в якому я вже не один рік, і який мені дуже подобається.

Розмовляв Анатолій КОТЛЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Котлюк Показати IP 10 Січня 2012 15:18
Від спілкування з Михаликом - тільки позитивні емоції. Скромний, "безпантовий" чоловік. По-моєму, повна протилежність Алієву.
FAN Показати IP 11 Січня 2012 07:56
А вопрос о возвращении после травмы можно было задать? Что врачи говорят и как себя Тарас чувствует, когда начнет тренироваться, поедет ли с командой на первый сбор? Ведь многие ждут его появления на поле. А тут вопросы, как с простым прохожим. Если имеете возможность пообщаться, то спрашивайте по теме и что интересно, в данном случае, болельщикам! Вы же не на нараде в ОДА или ЛМР! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus