USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дороги до «Ягодина» та «Устилуга» відремонтують

7 Грудня 2016 16:59
Дороги до двох контрольно-пропускних пунктів на кордоні з Польщею у Волинській області обіцяють реконструювати в 2017 році.

Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«У 2017 році Укравтодор планує реконструювати автомобільні дороги державного значення, які ведуть до польського кордону у Волинській області. Це покращить зв’язок між країнами — посилить торгово-економічні відносини між Україною і Польщею», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в рамках проекту буде завершена реконструкція та відкритий рух автомобілів на 8 км дороги першої категорії на ділянці між Ковелем та КПП «Ягодин» на міжнародній трасі М-07 / Е373 Київ — Ковель — Варшава. Це дозволить ліквідувати декілька місць концентрації ДТП та покращить транспортну ситуацію на обході Ковеля, запевняють у прес-службі «Укравтодору».

Окрім цього, планується провести реконструкцію автомобільної дороги національного значення Н-22 від КПП «Устилуг» до м. Володимир-Волинський. Ці роботи будуть профінансовані за рахунок кредиту Уряду Польщі. А за кошти державного бюджету України буде проведено ремонт траси Н-22 від Володимира-Волинського до Луцька. Це дозволить забезпечити якісний під’їзд до контрольно-пропускного пункту «Устилуг» — другого за навантаженням у Волинській області.

«Торгово-економічні відносини з ЄС важливі для України. Обсяг товарообороту між Україною та Польщею динамічно збільшується і є потреба в поліпшенні транспортних підходів до кордону. Переконаний, що оновлені дороги в напрямку кордону з Польщею також стимулюватимуть економічну активність жителів прикордонних регіонів», — повідомив радник керівника Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янек Показати IP 7 Грудня 2016 19:20
Що ви мелете? Усі гроші вкрадуть і ще нагло задекларують у своїх деклараціях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus