USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Кадирова вирішили утилізувати»: Арестович розповів про конфлікт між ФСБ та очільником Чечні

6 Березня 2022 21:00
Кадирова дуже сильно підставляють російські військові, користуючись війною в України, щоб послабити його вплив.

Про це 6 березня розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович, передає ТСН.

«Кадиров особисто сьогодні вибухнув заявою про те, що все гаразд, горимо бажанням атакувати Київ. Але за нашими даними, не зовсім все гаразд. І ніхто там не горить бажанням атакувати Київ, тому що у тій же Бучі їх накрили дуже сильно, на Житомирській трасі їх накривали дуже сильно, там близько 60 машин.

Найголовніше не це. Ми ж по радіо перехоплюємо, що вони висувають претензії ФСБ, чомусь ФСБ. І кричать: «Що ж ви здаєте, с*ки, наші маршрути українцям». А ті їм навпаки кажуть: «Це ви, козли, нас здаєте». Ну і в такому ключі вони конкретно рубаються між собою», – повідомив він.

Більше того, додав Арестович, у Чернігівській області був випадок, коли кадирівці пострілялися зі старшим керівним складом одного з російських підрозділів.

«Причому вбили чотирьох кадирівців російські військові, а ті теж постріляли кількох старших офіцерів. І все це не прикрашає, як я розумію, стан Кадирова, і як би не виявилося так, що хтось у ФСБ, вважаючи його реальною силою, вирішив цю силу прорідити, користуючись ситуацією в Україні», – припускає Арестович.

Читати ще: РФ вчергове розганяє фейк про втечу Зеленського і хоче повернути Януковича до влади

«Тому що за непрямими сигналами, які ми ловимо, дуже на це схоже. Хтось там вирішив, мовляв, давайте, користуючись бойовими ситуаціями, бойовими діями, трішки підточимо силу Рамзана. За деякими ознаками, схоже, що таки так – хтось цей план тихенько реалізовує. Відчуття чітке, що його дуже сильно підставляють російські військові, заводячи у певне становище, в місця, де недобре стає.

Відчуття таке і за радіоперехопленнями, і за деякими свідченнями полонених старших офіцерів, і за повідомленнями з Росії. Складається мозаїчна картинка, що Кадирова вирішили утилізувати і роблять все, щоб це сталося», – зазначив Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 6 Березня 2022 21:40
Кадирят будемо по квітні рахувати...
Димон Показати IP 8 Березня 2022 08:21
От бы самого Кадырова уничтожить то это было бы хорошо, он же главный шакал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus