USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Кольори сталі» з Волині: у парламенті Литви відбулася виставка малюнків на уламках зброї

27 Лютого 2024 06:42
Дитячий батальйон «Бандерівці» з Рожищенської громади не лише своїм співом збирають кошти на ЗСУ, а й перетворюють зброю на мистецтво. Їхні малюнки на ракетах, кулеметах та інших уламках представили напередодні дворічної річниці широкомасштабного російського вторгнення в Україну Сеймі Литви.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Роботи юних волинян презентували разом із світлинами захисників України, які втратили кінцівки на війні львівської фотографки Марти Сирко.

«Кольори сталі» – саме у такій назві об’єдналися роботи юних волинян. Зброя, що вбила та поранила тисячі українців несподівано розквітла яскравими маками, ромашками, гронами калини, колосками пшениці та українською символікою. Через фарби «Бандерівці» продемонструвати життя усіх дітей нашої країни, боротьбу з російською агресією та те, що світло обов’язково переможе темряву.

Читати ще: Уламки зброї й ракет, що їх розмалювали діти з Волині, представили на виставці в Литві

«Ми неймовірно вдячні всім, хто допоміг цьому статися. Всім, завдяки кому тема України звучить в Європі. Найперше, нашим рожищенським дітям, які, незважаючи на труднощі воєнного часу, роблять дуже важливу справу – творять, здобувають, борються за краще майбутнє. Їхнім батькам, які виховали гідних нащадків, – повідомила у мережі волонтерка Віра Шварцкоп. – Нашим захисникам, завдяки яким ми можемо жити це життя. Всім посадовцям і простим людям, які добрим словом, організаційно і копійкою допомогли вивезти експозицію за кордон. Окрема подяка литовським друзям Saudargas Paulius і UYGL! Разом переможемо».

Читати ще: Волиняни представили уламки російських ракет, які розмалювали діти, на виставці у Варшаві
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus