USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лікар - про стан Влада Андрушківа. Офіційно

13 Грудня 2016 17:04
Влад Андрушків, хлопець який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській. ФОТО. ВІДЕО. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Офіційний коментар про стан Влада Андрушківа для Інформаційного агенства Волинські Новини дав лікар-хірург обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.
Зі слів хірурга, хлопець поступив до лікарні у комі та, незважаючи на проведене лікування, він продовжує перебувати у стані без свідомості. Лікар каже, що на больові відчуття пацієнт реагує, і це є хороший показник.

«Одразу після його поступлення були проведені всі обстеження, які дозволяв його стан. Було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку з множинними вогнищами та точковими крововиливами, забій правої та лівої легені, розрив селезінки, розрив правої нирки, велику гематому заочеревинного простору справа, перелом кісток тазу та переломи гомілкових кісток обох ніг», - повідомляє діагноз хірург та додає, що наразі лікування скореговано.

Лікар підтвердив інформацію про те, що 10 грудня Влад переніс операцію. Хірургічне втручання стало необхідним у зв’язку з наростаючою анемією. Проте хлопець переніс операцію максимально добре, враховуючи його стан.

Наразі Влад Андрушків знаходиться на апараті штучної вентиляції легень. Лікар каже, що при таких обставинах, коли планується підтримувати дихання завдяки апарату тривалий час, необхідно провести процедуру трахостоми.

Хірург Ігор Дородних зізнається, що операцій у дитини планується ще не одна. «Дасть Бог він прийде до свідомості, тоді потрібно буде оперувати ноги.
Стан дитини і хід його лікування може змінюватись протягом дня», - резюмує лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віталій Показати IP 13 Грудня 2016 17:13
Хай Господь допоможе цій дитині одужати!
Z Показати IP 13 Грудня 2016 17:33
Дай Боже сил дитині і одужати! Всі, від кого це залежить, посприяйте, щоб хоч частина тих грошей з застави того урода, адже то такі грошища, що простим смертним і не снились,було витрачено на лікування хлопчини, адже оте воно зробило таке горе, і не через необережність, не через несчасний збіг обставин від яких ніхто не застрахований, а через своє тупе свинство, а лікування такого тяжкого хворого коштує великих грошей, то хай платить винуватець і не з умовою " я плачу, а ви претензій не маєте".
Віталій Показати IP 13 Грудня 2016 17:48
Молимось за нього..
лучанка Показати IP 13 Грудня 2016 17:55
коментар було видалено
оля Показати IP 13 Грудня 2016 21:12
Ми молимось за тебе Влад.Нехай Бог тобы допоможе а винним,щоб було по заслугах
Луцький Водій Показати IP 14 Грудня 2016 03:12
Вердикт "суда" - 10 тис.баксів відкупних за все, що спричинив "урод за кермом". Наступною жертвою напевно буде близький родич судді, який виносив свою постанову.
Тетяна Показати IP 14 Грудня 2016 12:51
Сил хлопцю та його батькам!!!! Нехай Бог керує лікарями!
Анонім Показати IP 14 Грудня 2016 21:07
Як помогти хлопчику???Рахунок дайте.
Анонім Показати IP 14 Грудня 2016 22:59
Шановний журналіст не бачить різниці між "допустив наїзд" і "скоїв наїзд"? Це якби п"яний мігас ні при чому, якось так воно само собою сталося, а він тільки допустив. Абсурд.
Тобі хлопче! Показати IP 15 Грудня 2016 12:02
Навіть коли ти зараз знаходишся на межі життя і смерті ,Я ВІРю, та бажаю,щоб ти зміг як найшвидше вернутись на цей світ ПЕРЕМОЖЦЕМ і прочитати скільки людей щиро і зі сльозами на очах пишуть тобі в коментарях ,ту на сайті, слова підтримки,та побажань одужання. Знай,читаючи ці рядки ,що все небайдуже рідне місто переживає за тебе.Вертайся до нас !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus