USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка врятувала колегу, ризикуючи життям

13 Грудня 2016 17:50
Жінка самотужки зупиняла автомобіль, який ледве не наїхав на її непритомну колегу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли очевидці події.

Зі слів свідків, 12 грудня, близько 17:20 у Луцьку на вулиці Шопена, неподалік головного управління статистики в області, жінка втратила свідомість і впала на дорогу. Причому, кажуть очевидці впала так, що з-за рогу її не було помітно.

«Непритомну жінку помітила її колега якраз в момент, коли на це місце заїжджав автомобіль. Вона мусила кинутися на машину, щоб не дозволити наїхати на людину», - розповідає очевидець, який вирішив не називатися.

Відомо, що жінку, яка врятувала колегу, звуть Наталія Ігорівна. Після того, як вдалося не допустити наїзду на непритомну жінку, на місце викликали «швидку». Медики підтвердили, що виїжджали на виклик. Постраждала - жінка, 58 років. У неї діагностували забій, черепно-мозкову травму, струс мозку.

А водій автомобіля, якого зупинили, додав, що якби не пані Наталія – могло б статися непоправне, бо непритомної не було помітно до останнього.

«В наш час пожертвувати собою заради іншого – не кожен зможе», - подсумовує читач ІА Волинські Новини, який повідомив про подію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus