USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Люди відмовляються від централізованого опалення

14 Березня 2012 11:34
Жителі двоквартирного будинку в центрі Луцька просять мерію відключити будівлю від централізованого опалення.
Про це йшлося 14 березня під час засідання міжвідомчої комісії по відключенню від централізованого опалення і теплопостачання.

Зі слів начальника управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКГ Луцької міської ради Антона Калькова, мешканці двоквартирного будинку на вулиці Сенаторки Левчанівської звернулися до комісії з проханням погодити відключення їх осель від теплопостачання. Мовляв, газ постійно дорожчає, і вони вирішили перейти на автономне опалення.

«Вони були в мене. Ці дві квартири приватизовані і будинок знятий з балансу. Це є приватний будинок», - пояснив посадовець.

Також він повідомив, що в прохачів виникли певні проблеми з ДКП «Луцьктепло». Комунальники попросили їх звернутися до комісії, аби та офіційно погодила усі зміни. «Не треба ставити людям палки в колеса. Це – приватний будинок. Особиста власність людей», - додав Кальков.

Водночас головний спеціаліст по обслуговуванню та розвитку житлового фонду департаменту Валентина Андрущенко розказала, що міська СЕС та «Волиньгаз» найближчим часом проведуть перевірку безпеки підключення. «Я говорила з майстром котельні. До них іде окрема гілка з Лесі Українки і транзитна теплотраса через їх будинок не проходить», - констатувала посадовець.

Зрештою, Кальков запропонував задовольнити прохання лучан. Члени комісії погодилися з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
antikommi Показати IP 14 Березня 2012 19:58
Кальков ще в *управлінні* штани протирає?
Калькову Показати IP 14 Березня 2012 20:12
Скоро переплюнеш Брежнева
ТЕПЛО Показати IP 14 Березня 2012 22:40
Люди вже масово говорять про відключення від тепломереж. Треба переходить на єлектротеплопостачання. А то тарифи зависили, ще й погрожують з 15 квітгя всіх на суд. Хай розробляють методику відключення квартир, не бажаючих платити по надуманих тарифах. Як що цього небуде, то після заяви про відключення квартири від тепломережі заявники мають право не платити за тепло.
:) Показати IP 15 Березня 2012 17:01
НЕ так все просто - вони через суд заставлять заплатити все до останньої копійки до того моменту, поки в квартирі не буде жодної батареї і не проходитиме транзит...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus