USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Луцьк попрощався з військовослужбовцем Олександром Юзвою

14 Травня 2024 13:22
Сьогодні у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбувся чин похорону Юзви Олександра Васильовича, який був призваний на військову службу та загинув 2 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Сергіївка Луганської області.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Провести військовослужбовця в останню дорогу прийшли секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, побратими, родина та лучани.
Військовий капелан, який особисто був знайомий із Олександром, у прощальній промові зазначив, що воїн до кінця був вірним Україні.
«Ми проводжаємо того, хто не втік за кордон, не шукав іншого шляху, а пліч-о-пліч з побратимами стояв на захисті нашої держави. Сьогодні замість братніх обіймів я вимушений говорити прощальні слова. Але про воїнів не можна говорити в минулому часі, вони живі та долучаються до небесного воїнства. Ми кажемо, що той, хто загинув у бою, не загинув, а залишився навіки в строю. Пам’ятатимемо його та будемо намагатися продовжувати його подвиг», – наголосив священник.

Поховали Героя в секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна шана, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus