USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міськрада клопотала «заслужену» пенсію Горгуту

29 Листопада 2016 19:05
Заступник голови правління облспоживспілки, яка опікується ринками області, Володимир Горгут (на фото) має доплату до пенсії, про яку клопотала міська рада.

Так, луцький активіст Михайло Шелеп виграв судовий спір з Волинською облдержадміністрацією і отримав копії розпоряджень голови ОДА «Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною». Ці ж документи мають бути оприлюднені й на сайті ОДА. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Одним з пенсіонерів, який отримав надбавку, є заступник голови правління облспоживспілки Володимир Горгут.

«Встановити Горгуту Володимиру Михайловичу з 18 серпня 2015 року пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25 відсотків від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, який було присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України», - йдеться в розпорядженні.
Як відомо з документу, клопотання про встановлення надбавки надіслала Луцька міська рада. Варто зауважити: міська рада вже декілька років «воює» з облспоживспілкою за земельні ділянки під Центральним та Завокзальним ринками. Особливо гостро це питання постало в 2015-му. Адже термін договору оренди облспоживспілкою майже трьох гектарів землі під «Центральним» ринком у Луцьку завершувався. Депутати пропонували його не продовжувати і зробити ринок комунальним, або ж його перенести, а Луцький міський голова казав дати землю ще на два роки.

Крім того, у лютому 2015 року, на запитання депутатів, чому в міській раді не хочуть перенести Центральний ринок на вулицю Боженка, тодішній секретар міськради Сергій Григоренко відповів: «Я подивлюся як ти це (перенесення – ред. ) поясниш. Є вже проект рішення, який вноситиме міський голова – продовжити термін оренди на 2 роки. Болючі реформи не робляться під кінець каденції. Ніхто в рік виборів не прийматиме це рішення».

Додамо, розпорядження голова ОДА підписав 4 грудня того ж таки 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
чИТАЧ Показати IP 29 Листопада 2016 19:34
комсомолець - комсомольця без бабла не залишить.... горгут- п-дар рідкий .... пояснювати не потрібно.. все скажуть на ринку.
Активіст Показати IP 29 Листопада 2016 19:45
Казли одним словом
Яд Показати IP 29 Листопада 2016 23:34
Чудак зі споживспілки заробив вже своїм правнукам! Яка надбавка цьому піАару?
Знавець Показати IP 30 Листопада 2016 06:49
Це г*** кл*ччя давно має сидіти на нарах, а вони за наші гроші йому бідненькому надбавку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus