USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі АТОвці самі обиратимуть собі житло

15 Лютого 2017 10:51
Відповідно до нової схеми співфінансування покупки житла для учасників АТО, охочі самі обиратимуть житло, і після внесення власної частки коштів профільний департамент додаватиме потрібну суму.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова повідомила, що у програму співфінансування покупки житла для учасників АТО хочуть внести зміни. Пропонують наступну схему: спочатку охочий отримати «квадратні метри» буде вносити половину вартості житла на власний рахунок «Ощадбанку», після чого департамент соціальної політики додаватиме до цієї суми ще 25% чи 50% від вартості.

«Відтак, особа сама вибиратиме і купуватиме собі житло. Після цього передаватиме документи в департамент соцполітики», - зазначила Лілія Єлова.

Нагадаємо, з 2017 року в Луцьку діє програма співфінансування придбання житла для учасників АТО. За станом на 1 вересня на квартирному обліку перебуває 193 родини учасників бойових дій. Учасників програми проситимуть відмовитися від забезпечення земельною ділянкою на пільгових умовах у Луцьку, а також знятися з пільгової квартирної черги.

Попередньо є можливість співфінансувати купівлю до 60 квартир для учасників бойових дій на рік. Програмою, до слова, не зможуть скористатися працівники МВС та інших силових структур, кадрові офіцери ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зіра Показати IP 15 Лютого 2017 12:45
то навіщо така програма, якщо частина з учасників не може нею користуватись?! і за житло заплатить самостійно від 50 до 75%. в чому пільга? в 25%?
Віктор Показати IP 15 Лютого 2017 15:45
І тут кідок!!! Де взяти половину???
Кобилинський Показати IP 15 Лютого 2017 23:15
Я мабуть візьму в центрі
Анонім до Кобилинський Показати IP 17 Лютого 2017 16:46
в конюшні не хо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus