USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.55 40.90
  • PLN 10.22 10.40

Мама полоненого волинянина виступила з промовою в ООН

12 Травня 2023 08:08
Мама полоненого військовослужбовця «Азову» Світлана Богдан із Ковеля виступила з промовою у Швейцарії, в Організації Об’єднаних Націй.

Про це повідомили в міжнародному волонтерському логістичному центрі «Марлог».

Світлана Богдан виступила з промовою на сесії робочої групи ООН з насильницьких чи недобровільних зникнень та передала звернення від батьків полонених азовців. Також у жінки відбулась зустріч з провідними спеціалістами Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Разом з іншими українцями жінка взяла участь у маніфестації з визволення полонених захисників «Азову» біля Штаб-квартири ООН в Женеві.

Син Світлани Богдан Андрій служив у полку «Азов» з 2019 року. Пішов туди разом з другом та однокласником Владиславом. 24 лютого хлопці були в Маріуполі, обороняли завод «Азовсталь». З 16 травня 2022 перебувають у російському полоні.

Читати ще: Матері двох бійців полку «Азов» з Волині чекають на повернення синів із полону

Світлана Богдан працює медичною сестрою в навчальному закладі. У вільний від роботи час жінка волонтерить у ковельському волонтерському центрі «Марлог».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus