USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.30 10.44

«Мамина колискова»: у Луцьку відбулося мистецьке дійство з нагоди Дня матері

10 Травня 2024 22:09
Сьогодні, 10 травня, напередодні Дня матері у Палаці культури міста Луцька відбулося мистецьке дійство з мелодійною назвою «Мамина колискова». Захід зібрав велику кількість гостей, серед яких – заступниця міського голови Ірина Чебелюк, народна депутатка України Ірина Констанкевич.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

На початку дійства присутні вшанували полеглих Героїв, які віддали життя за Україну, хвилиною мовчання.

Читати ще: «Найдорожче в світі – Мати й Україна»: у Луцьку привітали матерів полеглих Героїв

Захід «Мамина колискова» став чудовою нагодою вшанувати найближчих, найрідніших людей – матерів, які дарують нам свою любов та турботу. У програмі заходу були виступи артистів та мистецьких колективів громади.
У вітальному слові заступниця міського голови Ірина Чебелюк зазначила, що слово мама – перше, яке вимовляє дитина, і кожна матір мріє чути це звернення до кінця життя, однак у теперішній важкий час це, на жаль, не завжди збувається. Війна, трагічні події, які зараз відбуваються в Україні, показали, на що здатна українська матір, аби захистити своїх дітей.
«Дякую кожній жінці-матері, що виховала і зростила дітей, які захищають наші кордони, кожній мамі Героя. Бажаю всім вам здоров’я, довголіття. Нехай туга не поселяється у ваших серцях, а очі світяться надією, вірою і любов’ю. Нехай якнайшвидше настане омріяна перемога і всі повернуться додому», – побажала Ірина Чебелюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus