USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Маршрутка збила маму з дитиною

7 Грудня 2011 10:16
Маму з дитиною на пішохідному переході на проспекті Молоді в Луцьку 7 грудня збила маршрутка. На щастя, серйозних травм жінка і дівчинка не зазнали.

Як розповів «ВН» телефоном керманич луцького ДАІ Віктор Главічка, під колеса автобуса втрапила жінка із дитиною. Дівчинка навчається у першому класі. На щастя, для дитини ДТП минулося лише забійною раною лоба та подряпинами на обличчі. Жінка також не зазнала серйозних травм.

Водій пояснює, що побачив десь за 15 метрів, як мама з дитиною почали переходити дорогу з протилежного боку. Він натиснув на гальма, але уникнути наїзду на пішоходів не вдалося.

Зараз триває розслідування дорожньо-транспортної пригоди.

«ДАІ закликає пішоходів і водіїв бути зараз удвічі уважними, адже проїжджа частина може бути слизькою», - підкреслив Главічка.

До слова, 2 грудня маршрутка в Луцьку збила жінку на зупинці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
D Показати IP 7 Грудня 2011 10:25
Як довго ще маршрутчики будуть давати людей на дорогах Луцька????
Андрій Показати IP 7 Грудня 2011 10:44
На тому переході жодна машина не зупиниться а там дитячий майданчик і повно людей ходить. Не важлива, чи мами з колясками ідуть чи бабусі з палочками, водії женуть на високих швидкостях. Ось там і не вистачає світлофора. А коли б ДАІшники постояли там в кущах то написали б масу протоколів
Олександр до Андрій Показати IP 8 Грудня 2011 17:51
Ви праві 100% Понаїхали полішуки довбані, можливо мені ще не переходити дорогу бо вони гонять на перегонки, Ви думаєте що мама бачить маршрутку і пре на неї ? ви дивні
ursa Показати IP 7 Грудня 2011 10:45
До тех пор, пока эти люди не перестанут думать, что они выходят на переход в "режиме бога". И пока не поймут, что 15 метров на дороге, особенно скользкой, это ОЧЕНЬ мало даже для легковушку, чтобы остановиться, не говоря уже о тяжёлой маршрутке.
мега гопник до ursa Показати IP 7 Грудня 2011 11:39
для этого у водителей есть глаза! или он первый раз на дороге? Ох бы дал я этому водителю....
SysR до мега гопник Показати IP 7 Грудня 2011 12:21
А у пешеходов моск и инстинкт самосохранения, или вы его научились отключать?
Рівненський до SysR Показати IP 25 Квітня 2012 23:31
А шо тут к...пи забули? Киш в схрони або в парашу.
жжж Показати IP 7 Грудня 2011 11:00
подивіться хто зараз "шоферує" на маршрутках... перевізники понаймали на роботу полішуків з околиць міста а ті й раді за 30 грн. в день їздити, бо в селі і так роботи немає... а шо людей шо гній везти для них то не є суттєва різниця - кваліфікаційний рівень водіїв нульовий, досвіду з перевезення пасажирів ніякого, ось і трапляється "за 15 метрів..." ДАІ мусить в першу чергу дбати про безпеку руху та попереджувати! аварійність...
ПП до жжж Показати IP 7 Грудня 2011 12:44
+100. ВІДСУТНЯ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ і кваліфікація.
Є до жжж Показати IP 7 Грудня 2011 12:49
МОЛОДЕЦЬ!!! ПІДТРИМУЮ!!!
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2011 11:46
Ой як як підтримую останнього коментаря.За кермо маршруток садять горе-водіїїі, яким ми довірємор життя. Купив права і погнав. Так не повинно бути. Колись, якщо ти не пав 5 років стажу нізащо не посадять за кермо возити людей.Дійсно понаймали полішуків лищ би права мав, а що їм чиїсь життя, а вони за копійки і гонять, як можуть.Страшно сдати в маршрутку.Ще якщо дивись там за керомом сидить старший чоловік, то з огляду на роки він має досвід, а якщо молодь -то капец.Коли вже хто зверне на це увагу, кого садять за кермо маршруток? Гей хто ви там, хто має за це відповідати0згляньтеся, бо й ваші рідні можуть потрапити під колеса.
Ласковая Показати IP 7 Грудня 2011 12:44
Я не вигороджую пішоходів, потрібно уважно дивитись на дорогу навіть на переході. Але й маршрутчики іноді винуваті. Перше, що мене вбиває це їхня їзда наперегонки на спір(знайомої чоловік цим регулярно займається. І вже не раз писала я про те, що в місті для маршруток потрібно встановити якусь сталу швидкість руху. Бо буває так розгіняються, що й не встигаєш номер побачити, особливо ввечері.
Влад Показати IP 7 Грудня 2011 15:09
Це моя Хресна переходила, в якому режими бога, вона вагитна и з маленькою дитиною, ЧоМу шофер женеться,???????? На дорози ???? Чому
Павло Показати IP 7 Грудня 2011 16:22
Не потрібно "гнати" тільки на водіїв, оскількі наші пішоходи вмикають не тільки режим "Бога" а щей "ДЯТЛА"! Для прикладу в Німеччині штраф за перехід в не положеному місці на 20% вищий за штраф за перевищення швидкості, оскільки на дорогах мають бути уважними всі як водії так і пішоходи. А ще зважте на роботу наших комунальних служ, я сьогодні їхав після 9,00 , так на дорозі лід і жодної комунальної машини! А маршрутка це не людина з вагою в 60-90 кг а 4-6т ваги, ось і думайте як кому затормозити навіть на невеликій швидкості!
Bugel Показати IP 7 Грудня 2011 17:00
...а лід таки дійсно був...раптово настала зима...Це про комунальників.
Іра Показати IP 7 Грудня 2011 19:47
Хочу звернутися до працівників ДАІ і самих власників маршрутних таксі. При нагоді проїдьтеся в маршрутному таксі №17, за кермом якого сидить начебто "пан Отець"/тільки без ряс/ Для цього водія не існує ні сітлофорів. ні переходів, ні зустрічних машин.
ursa Показати IP 7 Грудня 2011 19:59
Це моя Хресна переходила... ЧоМу шофер женеться,???????? Сочувствую, конечно. Но она вышла на дорогу - неужели трудно было перед тем, как туда ступать, оценить ситуацию, скорость транспортных средств? Или маршрутка ВНЕЗАПНО ПОЯВИЛАСЬ за 15 метров перед переходом, материализовавшись из другого измерения? Лучше на 10 секунд позже на другой стороне дороги, чем раз - и уже никуда спешить не надо.
Павло Показати IP 7 Грудня 2011 22:27
Ти дибил павло !! Режим дятла в тебе, а ци алкашики шофери..... Що тут сказати, я иду ввечери и вони як дурни гонять хто перший ... Чи не так ???
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2011 22:50
Всім водіям: ну прочитайте хоч раз ПДР! Кожен раз пишу одне і те ж! Там чітко записано що водій повинен обрати безпечні швидкість та інтервал. Якщо лід на дорозі - їдь 5 км/год поки не розтане і на гальма різко не натискай. Ну що в нас за країна дурнів така? Кожен хоче щоб всі дотримувались законів та правил, а самі? Коли будем виконувати вимоги ПДР?! Кожен водій завжди буває пішоходом. Ви впевнені що те саме не чекає вас?..
Віктор до Лучанин Показати IP 8 Грудня 2011 11:32
Всім пішоходам: ну почитайте хоч раз пдр! 4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; але ж в нас ніхто нікуди не дивиться, тупо ломляться і все. За свою безпеку кожен повинен дбати перш за все сам, а не надіятись на гальма машини, що на тебе несеться, чи на реакцію водія. Бо у випадку такої дтп автомобіль втілає на фару і рихтовку-покраску авто, а пішохід на здоров"я чи життя. Береженого Бог береже. В таких випадках не рекомендую надіятися на когось, лише на себе. Ліпше почекати кілька хвилин, зловивши момент, що немає автомобілів, чи ступивши крок на проїзну частину почекати, поки автомобілі почнуть гальмувати, пропускаючи тебе, тоді сміливо можна продовжити рух. А так...
СВІДОК Показати IP 8 Грудня 2011 01:29
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ!!! ЯКЩО МАМА З ДИТИНОЮ РАЗОМ ПЕРЕХОДЯТЬ ПРОЇЖДЖУ ЧАСТИНУ ВУЛИЦІ, ТО МАМІ ПОТРІБНО УВАЖНО СТЕЖИТИ ЯК ЗА ОБСТАВИНАМИ НА ШЛЯХУ ТАК І ЗА ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ, ЩО РУХАЮТЬСЯ ПОРУЧ, АБО ПОВЗ НЕЇ. НЕ ПОРІБНО ПЕРЕКЛАДАТИ СВОЮ НЕУВАЖНІСТЬ НА ВОДІЯ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ, ЯКИЙ ПЕРЕБУВАЄ ЗА КЕРМОМ ЗАСОБУ ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ. ПЕРЕБУВАЮЧИ НА ПРЇЖДЖІЙ ЧАСТИНІ ВИ ОДИНАКОВО НЕСЕТЕ ВИНУ ЯК ОСОБА, ЩО КЕРУЄ ТЗ, ТАК І ОСОБА ЯКА ЙОМУ У ЦЬОМУ ПЕРЕШКОДЖАЄ. ПРАВДА - ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД ЦЕ ВДАЛЕ МАСКУВАННЯ ЗАКОНОДАВЦЯ ВІД ОСОБИСТОЇ НЕУВАЖНОСТІ УЧАСНИКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ, ЯКИМИ ЯВЛЯЮТЬСЯ УСІ ХТО ПЕРЕБУВАЄ НА ПРОЇЖДЖІЙ ЧАСТИНІ ВЗАГАЛІ.
перехожий Показати IP 8 Грудня 2011 14:20
а та мама що лізе в гололід під маршрутку- бо 15 метрів це так і є сама влізла- вона що відповідальна і адекватна? вибачте- але її вина тут є 100% сама лізеш під маршрутку - то лізь а дитину нащо за собою тягти. Доросла жінка яка бере за руку власну дитину має як мінімум мати інстинкт самозбереження.
*** Показати IP 8 Грудня 2011 15:54
да да.я якщо бачу шо машина жене і не збирається ставати далі стою і чекаю, поки відстань між машинами,що наближаються і мною буде максимальна і тоді не повзу через той перехід,як вміють наші люди,а біжу!!! не треба нагло вивалювати на дорогу,а трохи почекати!
.....ю Показати IP 8 Грудня 2011 17:48
Якщо водії, ці полішуки довбані будуть дивитись на дорогу, а не їхати на перегонки, ВоНИЖ ЛІТАЮТЬ, не їдуть а ЛІТАЮТЬ. Одне скажу ПОЛІШУКИ, які приїхали з села, їх понабирали на рОБОТУ куди, в "маршутки" права купив купив, а розум НІ Жаль лише одне що такий випадок не один, І причом тут пішоходи, вона була на пішохідному преході А ВІН " В МОРОЗ " ГНАВСЯ з "ЛИСОЮ" літньою РЕЗИНОЮ Перехожий, їдьте назад у село з якого ви вибралися, видно ваші сільські манери
2.....ю Показати IP 8 Грудня 2011 22:54
.....ю, хамло ти. На власні очі бачив літню резину чи швидкість ТЗ? Взагалі хоч знаєш, який гальмівний шлях у легкової машини зі швидкості 60 км/год на сухому асфальті? Спочатку дізнайся, а потім розказуй про "літають". Впевнений, коли маршрутка, в якій ти поспішаєш на роботу або ще кудись, ледве сунеться, то від тебе на водія сиплються прокльони. А зараз - ти герой, що не знає ні ПДД, ні навіть слухати про них не хоче. А мамашка - саме так, у "режимі бога" валила по переходу. Нехай увесь світ зачекає, я тут така поважна безмозгла курка біжу нічьо не бачу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus