USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Маршрутка збила жінку просто на зупинці

2 Грудня 2011 16:23
Маршрутне таксі 2 грудня збило жінку на зупинці біля гіпермаркету «Там-Там» на проспекті Соборності в Луцьку.

Дорожньо-транспортна пригода сталася обідньої пори. На проспекті Соборності маршрутне таксі виїхало на тротуар і збило жінку просто на зупинці біля гіпермаркету «Там-Там».

Як розповів «ВН» телефоном керманич луцького ДАІ Віктор Главічка, водій маршрутки пояснював, що виїхав на тротуар тому, що інший автомобіль створив аварійну ситуацію. Наразі ж триває опитування очевидців і встановлюються обставини пригоди.

На місце ДТП виїздили одразу дві карети швидкої. До лікарні доправили і водія маршрутки, і постраждалу жінку.

Як з’ясували медики, у шофера підвищився тиск, однак від шпиталізації він відмовився.

Натомість у жінки виявилися забої ліктя на руці та гомілки на нозі. У травмпункті міської лікарні їй надали допомогу та відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Тату Показати IP 2 Грудня 2011 16:33
А де підземний пішоходний перехід, який був зобов'язаний збудувати власник Там-Таму за надання йому земельной ділянки під будівництво супермаркету? Адже межі наданої ділянки виходять аж за вищезазначену зупинку.
*** до Тату Показати IP 2 Грудня 2011 17:09
там де і близнюк "Каравана". Поклали комусь у кишеню і заклали на питання. А чиновникі, при 100% зорові - сліпі. А тоді навіщо вони нам треба? Миж їх за народні кошти утримуємо. Нехай самі беруть лопату і копають перехід, якщо не можуть добитись виконання зобов*язань від забудовника.
Олег Показати IP 2 Грудня 2011 16:37
Це вже для Луцька стає в межах норми коли маршрутні таксі заїжать на зупинку і давлять людей.
ОЧЕВИДЕЦЬ Показати IP 2 Грудня 2011 17:06
ХОЧУ ЗАПЕРЕЧИТИ Олегу - в даній ситуації ( а ми були в цій маршрутці) водій поступив правильно, інакше постраждала б не одна жінка на зупинці, а ціла маршрутка з дітьми, студентами - врізалася б у стовп. Прикро, що водій сріблястої Shkoda ( винуватець скоєного)після нанесення удару в лице водієві маршрутки ( на мості) спокійно собі поїхав далі.
Exaboto до ОЧЕВИДЕЦЬ Показати IP 2 Грудня 2011 18:45
а було за що по морді бити?
Семен Показати IP 2 Грудня 2011 17:06
Там МАФ надо вплотную к проезджей
Exaboto Показати IP 2 Грудня 2011 17:11
вн! А яка вартість маршрутного таксі?
Луцьк до Exaboto Показати IP 2 Грудня 2011 17:27
))))))))))))))))) +100
гиги до Exaboto Показати IP 2 Грудня 2011 22:03
круто)
Гуща Показати IP 2 Грудня 2011 17:22
Стріляти їх треба, живемо як у фільмах жахів про майбутнє - полювання на людей.
Ласковая Показати IP 2 Грудня 2011 17:47
Жах.
Володимир Показати IP 2 Грудня 2011 17:51
та чому жах? Це все в порядку речей, поясніть мені чому потрібно стояти на самій бровці тротуару? Чому наші люди завжди лізуть під колеса, переходять дорогу в не дозволених місцях, коли до зебри кілька метрів? Якщо Ви не цінуєте своє життя, то чому за вас має його цінувати хтось інший?
Лучанин до Володимир Показати IP 3 Грудня 2011 16:30
Пояснюю: тому що в маршрутку іноді просто треба влізти і якщо не будеш перший, то цього і не вдасться зробити; тому що щоб сісти на сидіння, саме за що і платять, тому що в маршрутці повинні бути тільки сидячі місця; тому що транспорт в нас ходить як хоче; тому що водії тролейбусів та маршруток (а автобуси в нас взагалі відсутні як такі) в упор не бачать пасажирів... А взагалі, треба спробувати вилізти з-за керма і пару днів хоча б постояти на зупинках та поїздити в маршрутках, щоб в майбутньому не задавати таких питань!
Ксю Показати IP 2 Грудня 2011 18:41
Дійсно чьомусь зачастили такі випадки з виїзжанням на тротуари.Ще пів року тому ,таким самим чином вдарило мою маму.Досі забої в спині і погано почуваеться... Неможу розцінювати цю ситуацію-бо небачила що сталось на власні очі... Але бути уважнішими водіїв-закликаю!
VCS Показати IP 2 Грудня 2011 20:34
А как нужно и где нужно там ГАИшников никогда нет! На этом переходе ПОСТОЯННО гоняют водители и водилки, когда уже красный свет для них и идут пешеходы! Буду спецом на этом переходе с камнем ходить, чтобы потом в такую машину запустить, а потом в рожу тормознувшему водиле дам!!! По другому с ними нельзя!!!
smelnyk до VCS Показати IP 3 Грудня 2011 11:32
100%+
Лучанин до smelnyk Показати IP 3 Грудня 2011 16:42
100%, але: в нас дуже часто на тротуарах ставлять машини тому що набудували магазинів без стоянок. Я б таким іноді теж бив би машини, бо не те що з коляскою, а й пішки не пройдеш між ними. Але іноді самому приходиться заїхати на тротуар, наприклад щоб завантажити телевізор. Іноді бувають виключення і на переходах. Тільки от як розібратись де пряме порушення, а де вийняток?!.
Exaboto до Лучанин Показати IP 3 Грудня 2011 17:36
розібратися дуже просто. Треба знати ПДР. Зокрема в них сказано що дозволяється ставити машину на тротуарі коли для пішоходів залишається не менше 2 метрів. Ти замість тохо щоб істєріку заводити почитав би їх для початку. Машини він іноді бив би... :))))
Марта Показати IP 2 Грудня 2011 20:42
У Луцьку вже стільки маршруток, як бродячих собак. Їздять, як шумахери, в погоні за пасажирами. Не дивно, що і людей не бачать перед носом.
Максим Показати IP 2 Грудня 2011 22:22
А зараз усіх можна назвати водіями. Усі можуть їхати - і тому так "чавлять" людей. По -перше забруднення, по -друге -вже якби можна було то б і в той Там-Там заїхали автівкою.Це чимось закінчиться. Так ще довго не буде продовжуватись.
DD Показати IP 3 Грудня 2011 10:27
Водій коли рахує гроші і дає здачу ніколи не дивиться на дорогу. Я постійно спостерігаю за цим і завжди думаю добре, що немає в цей момент людини перед автобусом.Я кожної неділі їзджу у матрутці № 28 або 17а. Водії так накурять у салоні, що нам пасажирам немає чим дихати, а це впливає і на увагу водія. На зауваження ще й хамлять, час від часу.Громадський контроль повинен діяти якщо міськрада не дивиться за цим.
smelnyk Показати IP 3 Грудня 2011 11:34
28-ма то повний капєц.
Прокурорша! Показати IP 3 Грудня 2011 13:40
якось іхала 28(сіла біля цуму), і туту де не візьмись 17, то тут вони показали нам(пасажирам)хто справжній ШУМАХЕР, як стали на перегони на варшавському мості!люди почали обурюватися, діти полякалися! ШАНОВНІ ВОДІІ: вам може й весело, але нам страшно! За грошима ризикувати так....це ж треба ( до речі вже шофера неодноразово ловили на цьому)
Лучанин до Прокурорша! Показати IP 3 Грудня 2011 16:36
Просто треба в такому випадку всім салоном вимагати в водія повенрнення грошей за проїзд, вийти на першій же ж зупинці і сісти в іншу маршрутку. Тоді може з них хтось задумається. А так ми ж спішимо ... на той світ.
Андрій Васильович Показати IP 3 Грудня 2011 23:05
Водилы маршруток - уроды. Будете продолжать так ездить, то будете дальше по роже получать.
БЮТ Показати IP 3 Грудня 2011 23:14
Фахівець з транспорту Патрекеев у міській раді керуе відділом енергозбереження,транспортом не керують, на ньому заробляють випадкові люди у цій справі, а якщо заробляють то вимагати не можуть порядку.Дивна кадрова політика а наслідки просто трагічні.
Андрюха Показати IP 7 Грудня 2011 15:37
Ще все добре закінчилось а от 2 роки тому на моїх очах на зупинці вбило чоловіка автомобільним колесом.....біля 2 лікарні на Відродження...була неділя він якраз їхав після хвороби додому и тут в іномарки яка їхала на дуже високій швидкості відірвалося колесо и на швидкості приблизно 100 км вдарилось в нього...його одразу понесли в лікарню але врятувати не вдалось... причому врятуватись шансів майже не було колесо летіло з зустрічного руху в спини людей які стояли на зупинці....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus