USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.26

Мер Луцька завіз на передову чергову партію допомоги від жителів громади

4 Квітня 2024 16:27
Луцький міський голова Ігор Поліщук із представниками міської ради відвідали військових у зоні бойових дій та передали їм допомогу від жителів громади.

"Зустрілися з нашими військовими з 417 Окремого стрілецького батальйону. Передали пікап Ford Ranger, придбаний за кошти працівників міської ради, які вони жертвують на ЗСУ. Ще передали два автомобілі ГАЗ-66 в ідеальному технічному стані з пробігом близько 2000 км, які кілька десятків років були на консервації. Вони придбані за кошти міського бюджету. Окрім автомобілів, передали Mavic’и різних типів, тепловізори, Starlink та інше", – йдеться в повідомленні мера.
Читати ще: Військовим на Запорізький напрямок відвезли допомогу з Луцька

"Зустрілися з військовими з 2 Окремого стрілецького батальйону, хлопцями з 118 ОМБр та нашими найгвардійцями з в/ч 1141 НГУ. Передали від Луцької громади велику кількість FPV-доонів, Mavic’и різних типів, тепловізори, лазерні ліхтарі та багато іншого", – описує ще одну зустріч Ігор Поліщук.
До слова, під час перебування на Запорізькому напрямку луцький мер випробував свою водійську майстерність на легендарному ГАЗ-66.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus