USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На Волині попрощалися з військовим Сергієм Касьяном

20 Травня 2024 11:44
У неділю, 19 травня, у село Дуліби втретє за час повномасштабної війни прибув траурний кортеж, «на щиті» назавжди повернувся до рідного краю захисник Сергій Касьян.

Односельчани, друзі, небайдужі мешканці громади прийшли віддати данину Захиснику України та розділити біль від втрати дорогої людини з родиною загиблого.

Війна обірвала життя повного сил, мужнього й відданого своїй Батьківщині та своєму народові Воїна. Солдат, який воював у десантній роті, загинув 11 травня на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Віддаючи данину шану, люди на колінах зустрічали загиблого захисника. По уквітчаних піонами, ірисами та травневим різнотрав’ям дорогах Героя на плечах пронесли вулицями села до місця земного спочинку на місцевому кладовищі.

На честь Героя в момент поховання прозвучав Державний Гімн України та трикратний військовий салют.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus