USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На Волині у пожежах загинув чоловік, ще один травмувався

17 Травня 2024 09:49
Упродовж ночі у Волинській області трапилося 2 пожежі – у селах Тур і Гута Заболоттівської громади на Ковельщині.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

О 00:38 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому дерев’яному будинку в с. Тур – вогонь, що повністю охопив будівлю, помітили сусіди.

На місце події спрямували рятувальників 14 ДПРЧ селища Ратне та працівників місцевої пожежної охорони селища Заболоття і села Тур. О 01:52 вони ліквідували горіння, під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка 1977 р.н.

Обставини загибелі людини та причину пожежі з’ясовують. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем під час куріння.

Читати ще: У Володимирі бус на смерть збив жінку

О 04:50 надійшло ще одне повідомлення про пожежу – у сусідньому селі Гута також горів дерев’яний будинок. О 05:30 силами працівників місцевої пожежної охорони с. Гута горіння, що охопило дах і хатні речі, ліквідоване.

Під час пожежі травмувався власник, 1964 р.н., його госпіталізували до Заболотівської лікарні.

Імовірно, пожежа трапилася через необережність з вогнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus