USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині втопився 8-річний хлопчик. Оновлено

13 Травня 2021 11:07
На Волині під час купання у ставку втопився 8-річний хлопчик.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Трагедія трапилася 12 травня близько 19 години у селі Здомишель (колишній Ратнівський район).

Як відомо, хлопчик разом з товаришами пішов до ставка у селі. Під час купання дитина потонула.

На місце події викликали швидку допомогу.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої надійшов виклик про те, що у водоймі потонула дитина. Хлопчик був роздягнутий, що свідчить про те, що він дійсно пішов купатися. Але поки інші діти прийшли додому і повідомили дорослих, пройшло біля години часу. Дитина померла. Після прибуття на місце медики констатували смерть.

Сектор комунікації поліції Волинської області повідомляє, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ з приміткою «нещасний випадок», правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії, тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 13 Травня 2021 11:13
Одне запитання: Де були батьки?
РЕТРО до Лучанка Показати IP 13 Травня 2021 12:18
Відповідь : жити в Місті і в Селі - дві великі різниці.
Лучанка до РЕТРО Показати IP 13 Травня 2021 13:42
Як на мене, то у таких ситуаціях дисципліна повинна бути однакова. Діти мають знати, що у воду без дорослих - ніяк, а батьки мають цьому научити. Хіба те, чим були зайняті дорослі на той момент, вартує життя дитини? Діти це найцінніше, що у нас є, незалежно чи це у Місті чи у селі.
Анонім до Лучанка Показати IP 14 Травня 2021 21:43
Ти така ідеальна,в тебе хоч діти є?Якщо і є то ти ще в декреті,батьки допомагають,бо щось ти сильно розумна і життя не бачила.Нічого особистого,але ти не знаєш де впадеш,як кажуть і в тебе є шанс"научити" дітей і передбачити всі моменти в житті.Батьки винні,але діти є діти.Під цією новиною не гарно "блєстати умом" і когось звинувачувати,а тим більше розказувати про цінності.Дітей потрібно годувати,якщо ти цього не знаєш...
До лучанка Лучанка Показати IP 15 Травня 2021 08:44
Ви в селі проживали? Ви елементарні форми буття його уявляєте???!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus