USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

На Волині хочуть створити «Алею спортивної слави»

7 Лютого 2013 09:20
«Алею спортивної слави» хочуть створити в області задля пропаганди спортивних досягнень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради Волині з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму 6 лютого.

«А що ми не зможемо знайти вуличку, алейку в цікавому місці та назвати її «Алея спортивної слави»? Нехай люди знають ці імена та гордяться ними. Можливо це десь в Шацьку буде, там де бігова доріжка біля «Лісової пісні», або у Луцьку» – поділилася ідеєю керівник Волинської обласної служби зайнятості Раїса Кучмук.

До слова, усі присутні та члени засіданні підтримали таку ідею Раїси Кучмук та внесли у проект рішення.

Крім того, на засіданні обговорили тему прапорців із зображенням олімпійських спортсменів Волині, які б розвішували у державних інстанціях задля пропаганди спортивних досягнень серед волинського населення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Семен Показати IP 7 Лютого 2013 09:55
СССР возвращается.
тренер Показати IP 7 Лютого 2013 10:50
Хороша ідея.Більше будуть знати спртсменів Волині.
SET Показати IP 7 Лютого 2013 11:07
Треба розвивати спорт, а не алеї всякі будувати. Краще б збудували хоча ОДИН хороший відкритий бакскетбольний майданчик...
Михайло до SET Показати IP 7 Лютого 2013 13:10
...всюди є по школах - аби бажання
іван Показати IP 7 Лютого 2013 11:55
І не тільки площадки спортивні.Одна в Україні область яка не має легкоатлетичного покриття на стадіоні самого масового виду спорту.
lychanka Показати IP 7 Лютого 2013 16:45
власне, про це і я відразу подумала!!!!!!!!!!! БАСКЕТБОЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК - давно пора!!! а прапорці - це вже, люди добрі, занадто=)))) сумніви в адекватності цих "прозасідавшихся" виникають все частіше...... ЯКІ ПРАПОРЦІ????????? і , до речі, їх би розвішували У ДЕРЖАВНИХ ІНСТАНЦІЯХ???? не в школах, не в місцях відпочинку та дозвілля молоді, не в закладах позашкільної освіти !!!!!! страшно робиться від таких обговорень і ідей.... в наш час вже по-моєму кожен восьмикласник знає: запорукою будь-якого успішного проекту є ПРАВИЛЬНО ВИБРАНА І ЧІТКО ОКРЕСЛЕНА ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ (тобто, кому конкретно і яку користь принесе той чи інший захід) Зайченко плачеться про нестачу коштів, перебуваючи на своїй посаді - навіть не підозрює про існування на "підопічній" йому території деяких видів спорту, а тут - бачте - прапорців забракло. Волинські діти - прапорці в зуби - і вперед - по алейці!!! босі, без форм, без інвентарю - вперед, волинські діти, до світової слави!
SET Показати IP 8 Лютого 2013 10:41
Не спорю,в школах є і футбольні стадіони і баскетбольні майданчики, але в якому вони стані... на пальцях однієї руки можна порахувати які в людському стані...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus