USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

Нагріють мандрівників і безхатченків

26 Січня 2012 16:41
Чотири обігрівальні пункти допомоги місцевому населенню та подорожуючим розгортають на Волині. Мовляв, це пов’язано із різким зниженням температури.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

У зв’язку з різким зниженням температури повітря працівники Міністерства надзвичайних ситуацій України в області розгорнуть 4 обігрівальні пункти для безпритульних та подорожуючих. Про це розпорядився голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Пункти діятимуть у Луцьку, Ковелі, Нововолинську та Володимирі-Волинському. Зкрема, працюватимуть цілодобово, допоки в області триватимуть такі морози.

У Володимирі-Волинському та Нововолинську рятувальники встановлять намети на центральних вулицях, а в Ковелі та Луцьку - поблизу залізничних вокзалів.

Крім наметів, де можна зігрітися, функціонуватиме польова кухня. Її організує облуправління МНС. Так, усім, хто звернеться за допомогою, рятувальники приготують гарячу їжу та чай.

У наметах також можна буде отримати першу медичну допомогу, яку застосовують при обмороженнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SPIKER Показати IP 26 Січня 2012 16:59
а чим думали,коли вокзал на зиму ремонтувати взялись???
Всезнайка Показати IP 26 Січня 2012 23:07
Ці пункти розгортали і в минулі роки (коли реконструкцією і не пахло). А хто хоть колись бував на вокзалах той знає, що безхатченків ганяють наша гуманна міліціяю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus