USD 40.50 40.88
  • USD 40.50 40.88
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Не хочуть повторити «дебільний бліцкриг»: очільник Луганської ОВА – про плани наступу окупантів

10 Квітня 2022 17:48
Очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що російські окупанти накопичують сили та готуються до наступу.

Супротивник поки гальмує, не хоче повторити свій «дебільний бліцкриг», розповів чиновник в інтерв’ю «Українській правді», передає УНІАН.

За його словами, ворог не хоче повторення, тому накопичує сили так, щоб «100% зробити прорив».

Співрозмовник додав, що від того, як розвиватиметься ворожий наступ, буде залежати переговорний процес з РФ.

«...Ми чекаємо наступу десь три-чотири дні. Вони поки що гальмують, бо не хочуть повторення свого дебільного бліцкригу, який триває вже так багато днів. Вони не хочуть повторення, тому накопичують сили так, щоб 100% зробити прорив. Повинні були ще вчора-позавчора. Не вийшло», – зазначив Гайдай.

Чиновник зазначив, що захисники української держави десь не підпускають окупантів, а десь – піддавлюють.

Як повідомляли, Російська Федерація мобілізує з ОРДЛО осіб, які взагалі не підлягають призову. Першою чергою, це стосується працівників «стратегічних підприємств», яким до цього часу гарантували «бронь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus