USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Не втікав, а переслідував авто, з яким зіткнувся: у Луцьку судили водія Audi, який залишив місце ДТП

12 Лютого 2024 20:57
В обласному центрі Волині водій Audi вчинив ДТП та втік. На суді чоловік сказав, що місця аварії не залишав, а лише переслідував авто, з яким зіткнувся. Однак представники Феміди йому не повірили та оштрафували.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

В протоколі вказано, що ДТП трапилася 22 грудня в обідню пору на проспекті Волі, 9. Водій Audi А6 Дмитро М. під час перестроювання не надав дорогу авто Renault Zoe, який рухалося в попутному напрямку. Після зіткнення Дмитро М. покинув місце ДТП, не повідомивши поліцейських. Його дії кваліфікували за ст. 122-4, ст. 124.

Нагадаємо, що ми вже писали про це ДТП. Попередньою судовою постановою водія Renault Zoe Максима Г. визнали невинним у вчиненні ДТП, однак суд вважав доведеним правопорушення за ст. 122-4 (покидання місця аварії). На тому судовому засіданні водій Audi підтвердив, що ДТП сталася з його вини, проте будь-які інші пояснення надавати відмовився.

Коли цього разу у суді розглядали складені на нього протоколи, керманич Audi Дмитро М. вину заперечив. Він зауважив, що під час перестроювання саме Renault Zoe вдарив його авто. З його слів, з місця ДТП він не втікав, а переслідував Renault Zoe, з яким відбулося зіткнення.

Однак суд вважав, що докази доводять вину Максима Г. в інкримінованих правопорушеннях, тож оштрафував його на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus