USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Брухт обійшовся контрабандистам у 2 мільйони. ФОТО

1 Лютого 2012 16:26
Через митний пост «Ягодин» під виглядом відходів ливарного виробництва чорних металів намагалися перемістити 148 тонн «кольорового» металобрухту.
Про це повідомили в Державні митній службі України.
До митного посту «Ягодин» прибув транспортний засіб з товаром «шлакоподібні відходи ливарного виробництва чорних металів неправильної форми». 120 тонн товару експортували з України. Заявлена вартість вантажу – 143,8 тисяч гривень.
Проте, коли правоохоронці проводили митний контроль, у них виникла підозра, що товаросупровідні документи не відповідають вантажу, що перевозиться. А, отже, виникла необхідність провести лабораторну перевірку товару.
Як результат, встановлено, що товар, який збиралися експортувати ‒ брухт кольорових металів ‒ і справді не відповідав тому, про який заявляли в документах.
Відповідно до Актів консультації Волинської Торгово-промислової палати, загальна вартість брухту кольорових металів становить майже 1,9 мільйона гривень, а вага ‒ 148 тонн.
Таким чином, на підприємство-відправника складено протокол про порушення митних правил за ознаками частини 1 статті 352 Митного кодексу України.
Товар вилучено до рішення суду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ізя Мендельштайн Показати IP 1 Лютого 2012 20:40
Ми з Рабіновічем на такіх ділах заробляєм в три раза більше
О_о? Показати IP 1 Лютого 2012 21:22
Ніяка вантажівка не візьме 148 т.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus