USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Обікрав меморіал

17 Квітня 2012 17:23
Чавунну плиту з меморіалу поцупив чоловік без постійного місця проживання. Каже, хотів здати на металобрухт і таким чином «заробити».
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
З меморіального комплексу «Вічна слава», що у Луцьку, невідомі викрали чавунну плиту. За справу відразу взялися оперативники, тож через деякий час за підозрою у скоєнні злочину було затримано 42-річного Андрія.
Чоловік, що, як виявилося, не має постійного місця проживання, у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності. Пояснює, що плиту викрав, аби в подальшому здати на металобрухт і таким чином «заробити» кілька гривень.
Однак отримати гроші крадієві не вдалося: жоден пункт прийому вторинної сировини не взяв на переплавку меморіальну дошку. Зрозумівши, що справа «пахне смаженим», зловмисник розбив плиту та викинув у річку Стир. Наразі підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.
За фактом порушена кримінальна за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 17 Квітня 2012 22:02
Дуже цікаво було б побачити речові докази по справі, а саме куски тієї плити,яка нібито була втоплена........))))
Fantom Показати IP 18 Квітня 2012 11:38
я також хотів би побачити )) це ж треба, бомж потягавши плиту від одного пункту прийому металобрухту до іншого, зрозумів що грошей не отримає, потягнув її до Стиру щоб втопити ))))) та щей розбив )) Слава Волинським міліціонерам ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus