USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Побив молодиків, бо не розминувся з ними на тротуарі

18 Лютого 2012 13:40
Раніше судимий чоловік жорстоко відлупцював двох юнаків, з якими випадково зіштовхнувся на тротуарі. Як наслідок, обидва молодика опинилися у шпиталі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

До чергової частини Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернулися двоє людей.

Правоохоронці встановили, що напередодні місцевий житель 36-річний Микола відпочивав у кафе в Нововолинську. Добряче захмелівши, чоловік покинув заклад і нібито рушив додому. Як виявилося, на тротуарі він не зміг розминутися з двома хлопцями, які йшли назустріч, а відтак усі троє випадково зіштовхнулися.

Пізніше постраждалі розповіли: Микола вийняв із кишені предмет (візуально схожий на ніж чи викрутку) та кілька разів вдарив ним у живіт 22-річного Юрія, а після цього добряче відлупцював його однолітка Олександра.

Микола зрозумів: це йому з рук не зійде, тим паче, що він – раніше судимий за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України (правда, без відбуття покарання).

Чоловік розумів, що хлопці обов’язково звернуться до міліції, тому вирішив перехитрити їх. Таким чином попросив свою знайому Наталю, щоби вона звернулася до працівників міліції з повідомленням: мовляв, її та Миколу на вулиці побили двоє молодиків.

Однак відлупцьовані молодики – Юрій та Олександр – звернулися за допомогою до лікарів, а вже медики повідомили правоохоронцям про те, що до них потрапили двоє жителів міста Нововолинська з діагнозом «Забій обличчя» та «Непроникаюче колоте поранення черевної порожнини».

Нині правоохоронці встановлюють усі обставини конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
уніат Показати IP 18 Лютого 2012 16:08
красава. Я не вірю,що два підсвинки віком по 22 роки просто штовхнули п"яного дядька. Напевно хотіли заробити його гроші. Ще раз красава. Якщо не можна посадити таких п...рів то хоч здоров"я їм попортити.Хто не згідний, хай сам хоч раз опиниться в такій ситуації. Тоді буде на стороні дядька.
tatarynb до уніат Показати IP 18 Лютого 2012 23:43
ОДНОЗНАЧНО підтримую попереднього оратора!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus