USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Померла лучанка, яку жорстоко побив співмешканець на очах у 7-річної доньки

21 Червня 2021 10:48
Померла 32-річна лучанка, яку жорстоко побив її співмешканець на вул. Конякіна у Луцьку.

Про це повідомила волонтерка Роксолана Несторук на сторінці Медицина Луцьк у Фейсбуці.

«Сьогодні відійшла у вічність жінка Ірина, яка була жертвою домашнього насильства. Вона так і не прийшла до свідомості після побиття на вул. Конякіна. Нелюд майже забив жінку до втрати свідомості та коми на очах у 7- річної дитини, яка потім благала про допомогу для мами», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, жінку побив її співмешканець 14 червня на вулиці Конякіна в Луцьку. Як повідомили очевидці – на обличчі потерпілої «не було живого місця», а саму її доправили в реанімацію.

Відомо, що інцидент трапився в одній із квартир із сумнівною компанією. Крім того, очевидці повідомляють, що потерпіла брала з собою свою малолітню дитину, яка, ймовірно, стала і свідком конфлікту.

Чоловіка, який жорстоко побив жінку, відправили під домашній арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Жах... Показати IP 21 Червня 2021 11:08
Ну що , оборонці ,,індивідуума з слабою психікою,, ? Ваші аргументи ? Підете адвокатами до вбивці ?
Ага до Жах... Показати IP 21 Червня 2021 14:45
Дочекаєшся від мразоти, вони тіко кукарікати можуть з дивана
Всезнайко Показати IP 21 Червня 2021 11:23
То вже тепер поліція відреагує? Може..
! Показати IP 21 Червня 2021 12:06
они наверное любили друг-друга.. а ребенка жалко
Жанін Показати IP 21 Червня 2021 12:08
Куди дивиться соц служба? Він це робив на очах дитини весь час 100%
123 до Жанін Показати IP 21 Червня 2021 13:21
Туди само що і більшість...не далі свого носа..сусіди , дільничий , рідня , друзі...Приватна справа , нам яке діло ? Так за закритими дверима чиняться трагедії..Мало того , як хтось зареагує ,що є проблема- то ніякої реакції.. Кат робить що хоче ! Куди тікати від такого ? Може пора владі міста приглянутись проблемі насильства в родині ? І не завжди жінки бувають биті , б'ють і дітей , буває що і жінка б'є чоловіка...
Енджі до 123 Показати IP 21 Червня 2021 15:12
Є куди тікати.Є спец.центри по всій країні,в усіх областях.Головне,що після 1 разу піти,а не терпіти. А наші ж до ост.терплять на публіку!
Микола Показати IP 21 Червня 2021 14:00
Надіюсь що на зоні з нього буде пропелер до швидкого самогубства
Микола Показати IP 21 Червня 2021 14:03
Дитину жаль, травма психологічна, тепер буде таких виродків шукати і сам мочити, це однозначно
Nicolas Показати IP 21 Червня 2021 14:19
Удивительно ,что это животное отправили под домашний арест ,а почему не сразу в СИЗО ? Там ему и место ,но на украине как я понимаю уже 7 лет нет правосудия ,дно.
Реаліст до Nicolas Показати IP 21 Червня 2021 14:59
Значить учасник ати, що купив індулігенцію на вбивство. Чи на кілька.
Світ до Nicolas Показати IP 21 Червня 2021 15:13
Давайте про 7 р.помовчимо у цій ситуації!
Хамло до Nicolas Показати IP 23 Червня 2021 03:31
Вата детектед. До 14 року наше правосуддя було взірцевим, ага.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 21 Червня 2021 14:35
А чому домашній арешт, чому не закрили до СІЗО на два місяці??? Сумніваються можливо судді - чи це він її чоловік скоїв вбивство, чи хтось інший??? Або можливо судді взяли до уваги той факт, що залишається сама 7-на донька цього звіра з мордою та руками вбивці, то я так вам всім скажу: цьому "чоловікові" у лапках непотрібні були ні покійна дружина ні донька, у нього в голові було одне горілка та інші жінки-коханки.
Ходімо до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 21 Червня 2021 15:14
А скільки жінок з такими живуть.Що матері виховали?Тати де були?!
лучанин Показати IP 21 Червня 2021 15:48
бухати менше треба
йцкк до лучанин Показати IP 21 Червня 2021 16:12
Спробуй, потім сюди напишеш чи вдалося
Анонім до йцкк Показати IP 22 Червня 2021 07:46
Протверезій спочатку.
123 до Анонім Показати IP 23 Червня 2021 09:54
То до Лучанина?
Правда Матка Показати IP 21 Червня 2021 17:46
Вам, журналістам, такого прости Господи передового видання не здається що виставляти тут відкрите фото жертви є чимось низьким і не етичним. Чи а шо здесь такого? Ви б ще фото людей з дтп, трупів викладали..ех ви..
Бо Показати IP 21 Червня 2021 18:27
Суспільство й..те. Он недавно в коментарях до статті про загибель української дівчини в Туреччині на адекватні коментарі про те щоб жінки цінували себе і що краще бути одній чим з аби ким, лише би штани, одне д..рне писало, що ні, треба бути обов‘язково з кимось, бо ж релігія і інша муть. Так от поки жінки не усвідомлять, шо вони люди, а не додаток до особини чоловічої статі, і не перестануть зважати на дебільне «що люди скажуть» трагедіі не припиняться, хай хоч сто законів приймуть проти домашнього насилля.
55 до Бо Показати IP 22 Червня 2021 00:13
Жінки чомусь готові терпіти домашні тортури, бо діти є, ще щось придумують і тд. А насправді ж травмують себе, дітей, навколишніх через наслідки своєї поведінки. Може треба цінити себе. Ну не зійшовся світ клином на мужику. Оглядайтесь, є інше життя і мужики є, нормальні
Ігор Показати IP 21 Червня 2021 18:57
Ліна Галан і Вікторія Майборода з луцької міської ради це безпосередньо ваша робота такі сімї усі у вас на обліку!!!! Хватить може уже влаштовуватити непотрібні свята з місцевого бюджету, а варто реально зайнятися проблемою!!!!
Анонім до Ігор Показати IP 21 Червня 2021 20:11
А що в них, в цих співмешканців( язик не повертається назвати це сім»єю) було такого щоб бути на обліку? На обліку перебувають ті , що бухають, ведуть асоціальний спосіб життя, не мають роботи, живуть в неналежних умовах, а їх діти тиняються голодні, брудні без нагляду. Ці ж , судячи з усього, не з цієї категорії. Ну а про те що він її метелив час від часу, вона очевидно заяв не писала нікуди. То чого вони мали б бути на обліку?
Ігор до Анонім Показати IP 22 Червня 2021 01:41
проблема насиля в сімї це робота соц служб і управління сімї молоді і спорту!!!! Ви влаштовуєте усілякі непотрібні свята з великими бюджетами, з всякими потріряними кульками і клоунами та співи дітей в вишиванках, де збираються усі чиновникі і хлопають, ось і вся ваша робота, а реальної роботи і реальних програм щодо запобігання насиллю в сімї як фізичного так і психологічного ви не запроваджуєте і їх немає, тепер маєте реальні жертви, а скільки ще побитих дітец і жінок ходить, це вас теж не цікавить , бо вам тільки головне вдало освоювати бюджетні кошти через різноматітні свята, заходи і концерти, а з реальними важливи проблемати ви не робитесь ніяк!!!! Хоча це впершу чергу має бути першочергове завдання №1 для управління соц. захисту і управління сімї молоді і спорту Луцької міської ради! Насправді від насилля як фізичного так і психологічого потерпає дуже багато сімей і з вигляду вони можуть бути цілком благополучними і заможними! Насилля породжує і подальші проблеми в суспільстві, це і агресію і інші злочини, тому це повинні розуміти соц. служби а не оправдовуватися!
Анонім до Ігор Показати IP 22 Червня 2021 14:04
Якщо нема звернень з боку того хто потерпає, чи свідків, чи інших офіційних повідомлень, то поліції і соцслужбам рейди по всіх хатах в місті робити щоб на око визначити чи є у співмешканців насилля чи ні, одне над одним і над дітьми? Соцслужби, влада, поліція мають сказати жінці "не живи з придурком", бо ми вважаєм що він придурок?
55 до Ігор Показати IP 22 Червня 2021 10:11
можливо Федір Шульган?
Саня Показати IP 21 Червня 2021 23:50
Які ж ми низькі. В дитини страшне горе, на початку свого свого життя, а кожен з нас намагається використати його в своїх цілях. Коментатори мають повід обісрати поліцейських/чиновників, чи як перший же коментатор потішити своє ЧСВ - типу бачте який я був правий, або ж копирсатися в чужій білизні хто кого любив і як часто бив і тд. І ніхто, жоден не поцікавився чи має та дитина осінню в чому в школу піти, може допомогти чимось потрібно. В мене не вистачає слів описати цей звіринець в коментарях
Ігор до Саня Показати IP 22 Червня 2021 09:23
Ну от тепер то до дитини прийдуть соц служби , тільки після от такого горя, якби ти знав трошки краще які насправді у нас низькі соц служби і чим насправді вони займаються ти зовсім по іншому говорив би, чиновники які працюють в відповідному напрямку, повинні запобігати таким випадкам, пропагувати те, що жінки мають рівність і що жінка з дитиною повинна бути захищена якщо не зі сторони державної влади то хоч зі сторони місцевої влади мати підтримку і допомогу у випадках насилля, а у нас цього всього немає бо вони витрачають кошти місцевого бюджету на непотрібні концерти і свята.
Жах до Ігор Показати IP 22 Червня 2021 09:54
Ніхто не шукає сатисфакції , а тільки тикає носом в проблему. Бо не так давно було дуже багато ,,оправдовувачів,, злочинця. Проблема в тому ,що велика частина людей в такій чи подібній формі терпима до насилля . Тільки так розв'язують проблему , інакше не вміють. Бо вона така то , а він такий то...нерви не з заліза...Ні , це нічого не пояснює. Це злочин.І то важкий.
Ігор до Жах Показати IP 22 Червня 2021 11:50
Розказати вам в чому проблема насправді, жінки як і чоловіки в нашій країні несправидливій постійно живуть в стресах, від цього і насилля фізичне і психологічне, ти ж не почуєш таких новин ніколи що десь в швеції чи норвегії чи фінляндії чоловік забив жінку досмерті, бо там держава зробила реальну гендерну рівність і достаток, а у нас лише витрачають кошти на непотрібні проекти аби лише освоїти бюджет а не вирішувати реальні проблеми. Краще би запровадили уроки ПДР і гендерної рівності, що жінок не можна ображати бо жінка дає нове життя, жінка народжує людей, жінка виховує дітей, жінка це основа сім'ї , жінка повинна бути щасливою тоді і весь світ подобрішає. Також у нас дуже велика причина насилля в сім'ях це соціальна нерівність, погана економічна ситуація, наприклад чиновники живуть як вареники в маслі а люди звичайні змушені їздити на заробітки, від цього і в чоловіків іноді зносить кришу , бо робиш робиш все життя і нічого не видно і ще якщо жінка постійно гризе то жінка і виходить крайньою бо перша попалась під руку, проблема насилля в сім'ї це дуже комплексна і глибока проблема корінь якої лежить в соціальній нерівності і повному ігноруванню цієї проблеми зі сторони чиновників. Також ще знаю дуже багато випадків де чоловіки прикладають руки до жінок, особливо віруючі і релігійні сім'ї де той недочоловік церковний служитель чи віруючий знаходять спеціально простих бідових жінок роблять їм по троє дітей, і ті жінки тільки сидять вдома і обслоговують того недочоловіка як раби, і бояться щось сказати проти чоловіка тирана, бо той чоловік тиран зробив із жінки рабиню та обслугу, і та жінка немає нічого і боїться втратити те що є, тому і терплять тирана аж до смерті. Цю проблему треба вирішувати комплексно і це повинна ініціювата влада як на державному так і на місцевому рівнях, бо насправді насилля в сім'ї в нас в Україні? особливо в нинішніх економічних реаліях набуло розмаху справжньої епідемії.
Міла до Ігор Показати IP 23 Червня 2021 11:39
Дитина, а саме 7-річна дівчинка, не від душогуба. В цієї дівчинки є батько+бабуся і доволі забезпечені люди. Бабуся працювала в правоохоронних органах, тому він отримає по заслузі. У цього звіра є син він першого шлюбу, син проживає з бабусею. Відпустили під домашній, а саме "нічний " арешт його, тому що вона була жива ще+вінвиховує типу сина, який з ним не живе.
Калігула Показати IP 22 Червня 2021 21:32
БРЕД СИВОЇ КОБИЛИ У ТРАВНЕВУ НІЧ. А що вже встановлено усі обставини злочину, або причиний зв"язок між діями співмешканця та смертю цієї жінки???? Хто довів його провину? Історія вже знає випадки коли засуджували до страти невинних людей. чому у нас всі скорі на розправу фактично не знаючи обставин того,що сталося??? З тесту видно що потерпіла відвідувала сумнівні компанії тобто борделі,або притони з малолітньою дитиною, це що нормально??? Я не думаю, що хтось був би у захваті від такої поведінки. при чому тут домашнє насильсто???? Ви спочатку у своїй сім"ї розберіться, а потім лізьте у чужу.
Знайома Показати IP 24 Червня 2021 22:55
Це страшна трагедія! Знала Ірину особисто! Скажу лише те, що іі винна була у тому, що як тільки сталося перше побиття, одразу потрібно було забравши дитину тікати!!!! І ось це чудо, не батько дитини! До чого тут закиди типу відвідувала сумнівні компаніі, то не подобається вистав іі речі і не живи! А воно ж кат, я бажаю лише одного, щоб був справжній розголос цієі справи і, щоб йому дали максимальний термін бажано так, щоб більше вже й не вийшов!!! А там його, щоб кожного дня гниду мучили! Так вона не була ідеальною, але дочку дуже любила і гарно вдягала і водила на гуртки! Дитині матір ніхто не замінить, а батькам дочку! Царство тобі небесне і надіюсь на спокій твоєі душі!!! Невимовна біль втрати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus