USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Проблеми сьогодення показали зомбі. ФОТО

14 Листопада 2011 14:10
У Луцьку молоді митці з усієї країни презентували своє бачення майбутнього.

Це відбулося 12 листопада під час фіналу всеукраїнської мистецької акції «Art Now Session FM 2011».

Фінальну виставку люди оглядали у супроводі гри театру-студії «Гармидер». Молоді актори акцентували увагу публіки на соціально-культурних проблемах, що тісно перегукувались із темою конкурсу.

Речі, які показали театрали, на їх думку, дійсно заважають сучасним людям розвиватись культурно. Маленьке театральне дійство показало, як люди майбутнього висміюють сьогодення.

Так, актори зобразили дівчину, залежну від мережі, політичного вампіра, людей, котрі творять за горілку, та хлопця на унітазі, який розказував про свої проблеми, навіяні телебаченням. Театрали були загримовані під зомбі – це дало глядачам зрозуміти, до чого призводять показані «Гармидером» проблеми.


«Art Now Session» зібрав навколо себе всю країну. Протягом кількох місяців журі обирало найкращі твори з різних міст України.

Відбіркові тури відбулись у Луцьку, Житомирі, Києві, Івано-Франківську, Кривому Розі, Острозі. Перше місце за оцінками журі отримала лучанка Яна Редькіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Іванна Показати IP 14 Листопада 2011 14:29
Організатори не обирали кращі твори. Кращі роботи обирала комісія журі. Як в Луцьку, так і кругом
Ткачук Захар Показати IP 14 Листопада 2011 15:43
Організаторів нажаль не згадали..... а це МП "Квартира FM", в складі МО "Квартира FM", та МГО "Українська Народна Молодь"...
777 Показати IP 14 Листопада 2011 16:59
Шо показали..кому показали..на унітазі..зомбі..фантазія рівня дитячого садка після перегляду фільму жахів. Митці..!
Олія Показати IP 14 Листопада 2011 19:25
На Аверсі в 20:30 сьогодні сюжет про це дійство, але на жаль ні одного кадру "Гармидера"
Чуйна Показати IP 14 Листопада 2011 20:03
Перепрошую, в 21.30. І ще був цей сюжет о у випуску о 18.45)) Але в ньому дуже обмаль інформації про це дійство((
Перехожий Показати IP 14 Листопада 2011 20:22
Та ну вас в дупу із таким мистецтвом!!!!!!!!!!!! Мистецтво - це коли гарно всім і завжди: Рафаель, Мікеланджело... Зібралася якась купка придурків і... знімають унітаз:):):) Краще б якоюсь корисною справою зайнялися. Одна із соціально-культурних проблем нашої сучасності - це сучасне "мистецтво" , якщо його мжна так назвати, або так зване шокуюче мистецтво!!!!! Суть: якщо щось незвичайне, заборонене, неприйняте в суспільстві чи виходить за рамки моралі - все, оце вже можна назвати мистецтвом. Тоді і порнографія це теж мистецтво!!!! От і говорять: "Чому в нас в країні стільки збоченців?". І дійсно, чому ж?? А все завдяки сучасному мистецтву - кожен його як знає так і розуміє!!!!! І далеко не всі його розуміють так як хотів нам показати митець. просто дехто не може інакше прославитись чи пропіаритись - от і роблять з всякого непотребу такзване "мистецтво". А потім дивуються: чому люди не йдуть на концерт української народної пісні, яка показує дух нашої нації, а ідуть на виступи всіляких там "хеві метал". Внаслідок цього стирається інформаційна самобутність народу як соціуму. І чому ж це у нас так багато геїв та лезбіянок чи маньяків??? одна з причин - шокуюче, епатажне СУЧАСНЕ мистецтво!!!!!!
Павло до Перехожий Показати IP 15 Листопада 2011 10:41
Ви дууууже переоцінюєте вплив сучасного мистецтва на маси))) А твердження, що мистецтво, це коли гарно — взагалі сміхотворне. Якщо продовжити ваш ряд художників Відродження і взяти Босха, до прикладу, то його роботи жахливі, містичні і страхітливі, але це найвищого ґатунку мистецтво. А коли «гарно всім і завжди», то це називається попсою.
2 777 Показати IP 14 Листопада 2011 22:51
Точно. Мистецтво - це токмо натюрморти та партрєти, да?:))))) Перед тим як патякати, шановний, треба було свій зад притащити туди і всікти, що там і до чого.
Павло Порицький Показати IP 15 Листопада 2011 11:11
Шоновне панство! Ну звідки у вас береться стільки жовчі? Як тільки молоді люди самоорганізовуються і хочуть щось зробити і роблять, то відразу з’являються «розумники», які починають все хаяти. Це стосується всього: «Бандерштату», «Квартири ФМ», «Гармидера», літературних читань, флешмобів — будь чого! Може у вас є досвід, яким ви могли б поділитися з молодими людьми, може справді вони нічого не розуміють чи невміють? Я думаю всіх перелічених можна легко знайти і поділитися своїм багажем, а то тільки чути від вас одні «фу». Людям, а особливо молодим, які прагнуть щось робити, потрібна підтримка, не обов’язково розуміти, те що вони роблять, і не обов’язково, щоб це вам подобалося. Якби не мною перелічені об’єднання молоді, то Луцьк і продовжував би бути для молодих людей провінційною дірою, де нічого не відбувається. Ви ж (старше покоління судячи з коментарів) можете тільки в інтернетах писати і повчати як треба жити і які цінності сповідувати, замість того щоб запропонувати, зорганізувати якісне, розумне, творче дозвілля для молоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus