USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Рідним полеглих Героїв з Любешівщини вручили їхні ордени

30 Квітня 2024 10:05
Ордени «За мужність» ІІІ ступеня за своїх рідненьких отримали сім’ї Віктора Швайка із Міжгайців та Андрія Плісіка з Цира.

Про це пише газета Нове життя.

В обох домівках – куточки пам’яті про Героїв, які віддали за Україну життя. Портрети, нагороди, синьо-жовті стяги та свічки. Тепер сюди додалися ще одні спогади про найрідніших людей – їхні ордени «За мужність», яких мужніх воїнів, на жаль, удостоєно посмертно.

Відзнаку сержанта Окремої президентської бригади Віктора Швайка зі сльозами на очах отримали дружина та батьки. Президентську нагороду солдата 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Андрія Плісіка одержали його донечка, дружина та мама.

Вручили ордени та висловили слова співчуття й подяки за мужніх захисників начальник Другого відділу Камінь-Каширського районного центру комплектування та соціальної підтримки Валентин Солошик і начальник відділення рекрутингу та комплектування Костянтин Борбич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus