USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.65 41.00
  • PLN 10.28 10.40

Шевченко заробляє вдвічі менше, ніж легіонер донецького «Шахтаря»

1 Грудня 2009 15:21
За рік гри в київському «Динамо» зірка столичного клубу Андрій Шевченко зможе заробити 2,5 мільйона доларів. Причому це далеко не найвища зарплата серед українських футболістів.
Найбільш оплачуваним футболістом чемпіонату України є хорватський легіонер донецького «Шахтаря» Даріо Срна. Його річний заробіток складає близько 4 мільйонів євро.
Однак далеко не всі гравці «Динамо» та «Шахтаря» є мільйонерами. Наприклад, партнер Срни по збірній, півзахисник «Динамо» Огнен Вукоєвич. За інформацією хорватських ЗМІ, Вукоєвич отримує близько 800 тисяч євро на рік.
У «Дніпрі» провідні виконавці заробляють мільйон доларів на рік, у «Металісті» та донецькому «Металурзі» – близько 500 тисяч.
Доходи футболістів «Арсеналу», «Таврії» і «Кривбасу» оцінюють приблизно в 300 тисяч доларів на рік, ще менше заробляють у «Ворсклі» і «Іллічівці» – по 200 тисяч.
А в «Чорноморці», «Зорі», «Карпатах», «Оболоні» та «Закарпатті» зарплати становлять близько 150 тисяч на рік – пише ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 1 Грудня 2009 18:28
Ну так, хто як грає, той так і отримує. А Шевченко вже далеко не той, що колись був у Мілані. Проте, судячи зі всього він і тут не бідує. До зарплати в "Динамо" додайте ще кілька мільйонів за рекламу і вийде зовсім непогана сума.
Влад Показати IP 1 Грудня 2009 19:37
Искренне жаль тех мужиков,которые раньше играли за копейки...Мастера были класные,до сих пор знаешь их имена.И не только тех,кто играл в вышке или в Луцке,но и в Чернигове,Николаеве,Ровно,Севастополе и тд.Вторая лига была выше по мастерству нынешней вышки(пардон)Премьер лиги.
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 20:54
один заробляє на хліб, а інший на хліб з маслом. Один торгує земельними ділянками, а інший беушними книжками біля собору. Кожному своє. Американська мрія здійснима лише в ...Україні!!!
alex Показати IP 1 Грудня 2009 23:17
Щоб більше заробляти, потрібно піднімати свій рейтинг. А то в Англії цей показник впав нище плінтуса. Хоча Шева зараз дуже старається і бувають в нього проблиски майстерності.
seal Показати IP 4 Грудня 2009 10:42
Так і у Суркіса прізвище ж не Абрамович!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus