USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У Луцьку на мініфутбольному «Кубку Незалежності» збирали гроші на ЗСУ. Фоторепортаж

27 Серпня 2022 21:32
Шістнадцять команд взяли участь в черговому турнірі Асоціації дворового футболу Волині – «Кубку Незалежності», який присвячений 31-му дню народженню нашої країни. Традиційно під час турніру збирали гроші на потреби Збройних сил України.

На полях військового ліцею імені Героїв Небесної Сотні команди зійшлися 27 серпня.

Організатори зробили нестандартну сітку турніру, адже команди боролися за три кубки: кубок престижу, кубок перспективи та головний трофей – кубок незалежності. Відповідно, з шістнадцяти команд у подальший раунд виходило дванадцять, тобто кожна з команд могла проявити себе.
«Турнір покликаний зібрати гроші на допомогу Збройним силам України. Частина внесків з турнірів ішла на потреби воїнів, зокрема сьогодні ми зібрали три тисячі гривень. А загалом з початку повномасштабного вторгнення на потреби ЗСУ ми зібрали 120 тисяч гривень», – зазначив керівник АДФ Микола Озюк.

Він наголосив, що такі турніри допомагають трішки розвантажувати людей, психологічно відновлюватися в реаліях війни:«Серед команд, які брали участь, була й військова частина. Загалом на турнірі хлопці могли показати себе і відпочити від буденності. Сподіваємося, перемога близько, але ми й надалі будемо організовувати такі турніри, аби в цьому допомогти».
Усі команди показали хороший рівень та попри спеку, проявили бійцівську вдачу. Однак у фіналі в боротьбі за головний трофей зійшлися «Шігірюм» та «Острожець». Перемогу в «Кубку Незалежності» святкували останні – 2:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus