USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку сталася ДТП на Набережній

1 Лютого 2017 10:47
Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Волга» та Fiat сталася сьогодні, 1 лютого близько 9 години ранку в Луцьку на вулиці Набережній.

Аварія трапилась через недотримання дистанції та перевищення швидкості.

Обидві автівки рухались вулицею Набережною в напрямку вулиці Шевченка. Кермувальник «Волги» хотів здійснити поворот на ліво на вулицю Затишну, проте водій мінівена, не дотримавши дистанцію, в'їхав в легковик.

В результаті ДТП обидві автівки отримали механічні пошкодження, ніхто з участникіа автопригоди не постраждав.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
йцукен Показати IP 1 Лютого 2017 11:59
Цей воділа на фіаті поставив на ширину всього багажника на криші фонарь і як диб*лко їздив і блимав ним чи треба чи не треба. Доїздився.
лучанин Показати IP 1 Лютого 2017 12:43
ці д*біли які їдуть на роботу до міської ради кожен ранок повертають ліворуч через дві суцільні лінії,а поліція на це не звертає уваги даже коли проїзджає поруч
лучанин Показати IP 1 Лютого 2017 12:52
Ці автоандони які їдуть до міської ради кожен ранок повертають ліворуч через дві суцільні лінії,а поліція не звертає на це увагу навіть проїзжаючи поруч
Роман Показати IP 1 Лютого 2017 18:27
треба дотримуватись дистанціїї!Водій їхав на роботу задній зловив гав,то що казати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus