USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У луцьких школах і дитсадках немає пожежної сигналізації

25 Серпня 2016 14:07
На Програму розвитку цивільного захисту міста Луцька на 2016-2020 роки потрібно 8 мільйонів гривень з міського бюджету. 5 з них – на пожежну сигналізацію в закладах освіти міста.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 25 серпня.

Так, заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Анатолій Свірський повідомив, що програмою передбачається відремонтувати та прибрати протирадіаційні укриття, які є в комунальній власності. Таких у місті – два десятки.

Крім того, в луцьких школах і садочках мають влаштувати пожежну сигналізацію. Адже в школах і садочках під час проектування в усі роки не проектується система пожежної сигналізації.

Також у Луцьку пропонується облаштувати систему оповіщення. Загальний обсяг фінансування програми на 5 років з міського бюджету – 8 мільйонів гривень. Ще 15 мільйонів, внесені в Програму – гроші інвесторів, які зобов’язуються придбати для Луцька пожежну автодрабину (автопідйомник) з висотою підйому понад 50 метрів.

Після обговорення, члени комісії підтримали проект рішення про Програму розвитку цивільного захисту міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus