USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

У селах Луцького району відремонтують дороги

7 Березня 2023 19:03
Поточний ремонт вулиць у селах Озеро та Журавичі Луцького району планують провести до кінця цього року.

Тендери для пошуку підрядників на сайті prozorro.gov.ua оголосила Ківерцівська міська рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 15 березня.

В Озері запланували поточний ремонт вулиці Молодіжної (очікувана вартість – 1,7 мільйона гривень). Своєю чергою, в Журавичах відремонтують вулицю Садову з примиканням частини вулиці Незалежності до вулиці Шевченка (очікувана вартість – 2,5 мільйона гривень).

Роботи на вулиці Молодіжній в селі Озеро включатимуть улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю, одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Натомість у Журавичах на вулиці Садовій запланували наступні роботи: профілювання щебеневих доріг, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи зі щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Гарантійній терміни на виконані ремонти будуть становити два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus