USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.90 41.10
  • PLN 10.26 10.44

У «Волиньфармі» пообіцяли більше не завищувати ціни на ліки

23 Березня 2022 16:59
Співвласник скандальної фірми «Волиньфарм», з якою Луцька міська рада розірвала шість договорів оренди, пообіцяв, що в аптеках більше не будуть необґрунтовано завищувати ціни на лікарські засоби.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Нагадаємо, міська рада минулого тижня розірвала з ТОВ «Волиньфарм» договори оренди в 6 аптеках у комунальних лікувальних закладах у зв‘язку з численними скаргами від громадян, від волонтерів та благодійних фондів щодо завищених цін на медикаменти та лікувальні засоби.

Зі слів мера співвласник ТОВ «Волиньфарм» Валерій Бондарук під час зустрічі прогарантував, що:

1. ТОВ «Волиньфарм» в аптеках у Луцькій громаді буде утримувати ціни на лікарські засоби на рівні не вище середніх на ринку.

2. Створить соціальні аптеки зі знижкою в 7% на лікарські засоби для соціально вразливих категорій населення та осіб, які потребують додаткової соціальної турботи (вул. Рівненська, 55 та вул. Лесі Українки, 47).

3. Надасть допомогу лікарськими засобами та коштами ЗСУ за погодженням з міською радою.

4. Створить резерв лікарських засобів та виробів медичного призначення для громади за переліком, узгодженим з міською радою.

Щодо вказаних гарантій надійшов офіційний лист на адресу міської ради.

«У разі дотримання цих вимог ТОВ «Волиньфарм» зможе повернутися до роботи в приміщеннях в комунальних лікувальних закладах, в яких раніше були припинені договори оренди та продовжити в них роботу», – повідомив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
угу угу Показати IP 23 Березня 2022 18:16
зарікалася свиня гамна не їсти...
Фармацевт Показати IP 23 Березня 2022 18:32
Жлоби засрані!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus