USD 40.60 40.95
  • USD 40.60 40.95
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.28 10.40

У «Чесно» забракували всіх волинських нардепів. ВІДЕО

31 Липня 2012 17:03
Жоден із 11 волинських народних депутатів України не відповідає 6 критеріям руху «Чесно». Таких, що заслуговують представляти наш край у новому скликанні парламенту, – немає.

Про це 30 липня під час представлення в Луцьку незалежного дослідження чинних народних депутатів сказав голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход.

Окрім волинського політексперта участь в заході взяли головний ідеолог руху «Чесно» Ігор Рибачук, регіональний координатор руху Андрій Зінченко, представник Інституту масової інформації Роман Головенко та голова координаційної ради регіональної платформи «Чесно» Петро Верзун.

Вони презентували результати «фільтрації» чинних українських парламентарів та «Чеснометру», розповіли про принципи руху та виклики, які постали перед ними після оприлюднення результатів громадськості аудиту депутатів.

Верзун та Наход детальніше розповіли, які саме «фільтри» не пройшли волинські депутати. Так, комуніст Адам Мартинюк та член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Шевчук не відповідають 3 критеріям «Чесно».

Підсумовуючи сказане, голова ЦПАВК зауважив, що з 11 нардепів – жоден не підходить для ролі обранця громади в новій каденції парламенту.

До слова, кожен виборець може ознайомитися з результатами дослідження на сайті руху «Чесно», а найближчим часом аналітики руху «візьмуться» за кандидатів у народні депутати України.
Презентація "Чеснометра" в Луцьку from Анатолій Котлюк on Vimeo.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Егор Виноградов Показати IP 31 Липня 2012 17:31
Общественное движение «Честно»: участие в политической борьбе на американские деньги. ...Главным публичным лицом движения выступает Олег Рыбачук. Это весьма интересный деятель. Он едва ли не самый старый соратник В. Ющенко и не просто соратник, а человек, который на протяжении почти всей активной политической карьеры сопровождал Ющенко и покинул его только в 2008 году. В некоторых публикациях средства массовой информации называют Рыбачука человеком, которому В. Ющенко обязан знакомству с Е. Чумаченко. Интересный момент: в биографии Рыбачука указано, что в 1997 году он проходил обучение в Дипломатической школе Университета города Джорджтаун (США). Речь идет об иезуитском католическом Джорджтаунском университете, который находится в Вашингтоне. Случайность или нет, но именно это заведение в свое время закончила и Е. Чумаченко… ...можно констатировать, что движение «Честно», как и все его участники, находится на вполне конкретном денежном довольствии ключевых американских донорских организаций, некоторые из которых были причастны к активным политическим кампаниям.
Фанат до Егор Виноградов Показати IP 1 Серпня 2012 02:04
Рибачук був одним з перших, хто пішов. Одразу після корупційних скандалів (Порошенко та компані) і горлогризства, що почалося у вересні 2005 року
Бармалєй Показати IP 31 Липня 2012 20:01
Егор Виноградов, що конкретно тобі не подобається? З чим ти незгоден? Кого з наших депутатів ти можеш назвати порядним хлопом? Адама Мартинюка? Петра Симоненка? Володимира Литвина? Чечетова? Фельдмана? Плюща? Жванію? Поясни,як особа Рибачука чи Верзуна може впливати на порядність наших законотворців.
Лучанка Показати IP 31 Липня 2012 20:48
Знаєте що? Краще вже В.А. ЮЩЕНКО, НАБАГАТО КРАЩЕ НІЖ В.Ф. Янукович!!! І зі всіма, перевсіма рухами "ЧЕСНО" ЧИ "Правдиво=)" І ТАК далі...
Вінстон Показати IP 1 Серпня 2012 07:56
Чого пацанчікі вас раніше не було видно?! Тільки перед виборами Чесність заграла?
тиць-здиць Показати IP 1 Серпня 2012 08:56
Ай-я-яй! Адам Мартинюк нечесний чоловік! Ви вбили останні залишки моєї віри в людей...
Стіві Показати IP 1 Серпня 2012 13:56
А Петро перевірив свого кандидата у нардепи БЗ по згаданим у відео критеріям?
NANO Показати IP 2 Серпня 2012 20:08
))) Чесний Петро
РВК Показати IP 3 Серпня 2012 11:41
А мені ідея "чесно" подобається, Рибачук робить, що може. В "Методологїі відбору" правда "error 404", але думаю з часом хлопці підправляться...
Знаючий Показати IP 8 Серпня 2012 23:18
За Загреву!Нормальний депутат!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus