USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

У Луцьку «продають» людей заради собак

27 Жовтня 2011 09:45
Відомі лучани долучилися до благодійної акції «Аукціон побачень», яка стартувала у Луцьку 25 жовтня. Метою цього доброчинного проекту є збір коштів для притулку для бездомних собак.
Серед числа учасників аукціону власниця модельного агентства свого імені Марина Занюк, депутат Луцької міської ради Андрій Калахан, ведучий першого в Україні реаліті-шоу «Big Brother» Олексій Курбан, гітаристи гуртів «Фіолет» та «Ріплей» Микола Тимощук та Дмитро Лазарєв, керівник Волинської ліги КВН Валерій Пельц, голова громадської організації «Квартира FM» Іванна Мартинів, громадські активісти Оксана Лойко, Олена Гнасюк, Павло Заєць, Захар Ткачук, ведуча радіо СіД FM Вікторія Жуковська, переможниця конкурсу «Перша леді Волині» Юлія Ковальчук та багато інших.
«Аукціон побачень» - це нагода поєднати приємне з корисним. Лучани мають змогу придбати прогулянку з хорошою людиною, а кошти, витрачені на покупку, будуть скеровані на рахунок «собачого» притулку в Луцьку.
Взяти участь у заході можна в розділі «Аукціон» на Молодіжному порталі Волині .
Торги триватимуть до 13 листопада.
Захід проводиться з метою збору коштів для притулку Волинського товариства захисту тварин для бездомних собак, що функціонує в нашому місті на вулиці Мамсурова, 9.
Щоб стати учасником аукціону, потрібно надіслати на електронну адресу [email protected] такі дані: вік, рід занять, місто та посилання на сторінку ВКонтакті. Також потрібно прикріпити фото та зазначити тему листа: “Аукціон”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Прохожий Показати IP 27 Жовтня 2011 11:54
Народ живе в умовах, гірших за собачі, а вони гроші збирають на притулок...
rs до Прохожий Показати IP 27 Жовтня 2011 12:23
Хватить скиглити
Ткачук Захар Показати IP 27 Жовтня 2011 12:40
Справа в тому, що в Луцьку є організації які займаються благодійністю. І на моє переконання, не треба щоб 10 структур чи ініціатив були спрямовані лише на благодійність. Тому я одним з перших підтримав і подав заявку.
Віталій А. Показати IP 27 Жовтня 2011 14:13
В нас люди все частіше ходять до мусорника, щоб там "поритись", а тут собакам гроші збирають. Сміх і гріх
До віталія Показати IP 27 Жовтня 2011 15:46
то збирай тим людям горші, ті що собакам допомагають людям теж допоможуть а такі як ти тільки гадять, шо за народ, самі сидять нічого не роблять і все не так!!!
Павло Заєць Показати IP 27 Жовтня 2011 16:28
Я теж не розумію цих квартирних коментаторів, паралельно з цим аукціоном проводиться ще один та дітям допомагають, якщо хочете їм допогти то кидайте туди гроші, зробіть добру справу, а не описуєте тут своє невдоволення
бандеровець Показати IP 28 Жовтня 2011 12:00
Наш Президент Янукович не сильно знаком с демократией... Украина придерживается удивительного постсоветского поведения, используя судебные учреждения для получения реванша и уничтожения оппозиции...И вот в этой атмосфере эти ребята спасают собак... Возможно они мечтают жить в другой стране, но я хочу жить в Украине и быть свободным человеком... Поэтому нужно боротся за свободу ЛЮДЕЙ против режима... А не корчить из себя спасителей животных... Откажитесь от мяса, станьте вегетерианцами... А за эту ерунду БЛАГОДАРНОСТИ не ждите... Слава УКРАЇНІ!!!
Собакофіл Показати IP 28 Жовтня 2011 18:37
Збирайте гроші собакам, щоб мали сили людей кусати, бо шось песики геть охляли
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2011 19:15
...Знаєте..., в житті українців ніколи не було і не буде злагоди через те,що в першу чергу вони не поважають ближнього свого!Хтось хоча б щось робить, а ті ляси точать,що те не так, се не так, краще б так... А ВИ САМІ ПОЧНІТЬ ЩОСЬ РОБИТИ, А НЕ КАЗАТИ,ЩО ЛЮДИ ТАКІ ПОГАНІ,БО ЛЮДЯМ ЗНЕДОЛЕНИМ НЕ ДОПОМАГАЮТЬ! Я ВАМ СКАЖУ ОДНУ РІЧ: в людей є руки, ноги, язик, мізки, всі можливості для того,щоб ті гроші заробити, а не плюнути на все і бути слабохарактерним і пригати з мостів, тобто топитися, вішатися, спиватися, а в собак та котів таких можливостей НЕМА І НЕ БУДЕ!Але де там це визнають,бо ні грама доброти в душі нема! Ви гляньте на те з якою зневагою Ви ж дивитеся на тих хто менше має грошей за Вас!!! Не пишіть бруду на тих,хто хоть щось від душі робить чи Вас заздрість бере? То поменше язиками плескайте та друкуйте на робочих клавіатурах, сидячи в офісі за зарплату 1000грн.,тому що на більше Вас не вистачить, а от ще бракує "Сємкі" прикупити і понєслася,що дівчата,що хлопці-одне і те саме...,тобто РІВНОЦІННЕ!!! ТОБТО ПОРА ТРОШКИ БУТИ ЩИРІШИМИ,ДОБРІШИМИ І РОТ ТРИМАТИ ЗА ЗУБАМИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus