USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Утікаючи, браконьєр втопив сітки

6 Вересня 2011 14:32
Інспектори обласного держуправління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства під час рейду на озері Волянське Ратнівського району зловили браконьєра – чоловік сіткою тягав рибу на території гідрологічного заказника «Залухівський».

Про це інформує прес-служба Волиньдержрибохорони.

Затриманий – житель села Щитинська Воля Ратнівського району О. Марчук. Браконєр незаконно ловив рибу з човна.Коли наспіли інспектори, той миттєво втопив сітку і намагався втекти від рибоохорони. Але таки був затриманий.

На порушника складено відповідні адміністративні матеріали та направлено в Ратнівський райсуд. На браконьєра чекає адміністративне покарання і штраф: від 340 до 680 гривень. Окрім того, в рибалки конфісковані знаряддя лову і вся виловлена риба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 6 Вересня 2011 15:12
Це не штраф, це сміх. Для браконєра година рибалки.
Romanas Показати IP 6 Вересня 2011 22:59
Ото вже браконьєр! Це ж не електровудка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus