USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

В Одесі кількість загиблих зросла до чотирьох, серед поранених – екснардеп Ківалов

29 Квітня 2024 21:54
Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по Одесі збільшилась до чотирьох. Наразі відомо про 28 поранених, серед них – двоє дітей.

Про це повідомили у міській раді.

«Щойно стало відомо, що у лікарні померла жінка 1983 року народження. Таким чином кількість загиблих внаслідок атаки збільшилася до трьох», – спочатку повідомили в мерії.

Згодом додали, що загинули троє жінок і чоловік.

«За уточненою інформацією, постраждало 28 людей. Серед яких двоє дітей (16 та 5 років) і одна вагітна жінка. Четверо поранених у важкому стані, за їх життя зараз борються лікарі», – йдеться в повідомленні начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

Як інформує Суспільне, внаслідок ракетного удару було поранено ректора Національного університету «Одеська юридична академія», екснардепа Сергія Ківалова.
Увечері 29 квітня російські окупанти завдали по Одесі ракетного удару, пошкодивши там житлові будинки й цивільну інфраструктуру. Раніше зазначалось про двох загиблих людей і собаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus