USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

В руках окупантів перебувають понад 2,5 тисячі бійців з «Азовсталі», – президент

6 Червня 2022 19:35
Президент Володимир Зеленський підтвердив, що в руках російських окупантів перебувають понад 2,5 тисячі українських бійців з «Азовсталі». Їхнім визволенням займається ГУР Міноборони.

Про це сказав глава держави журналістам 6 червня, пише «Інтерфакс-Україна».

«Питанням (обміну полонених) займається ГУР. На його базі створено спеціальний об’єднаний орган. Полонені знаходяться, на жаль, в руках РФ...

Ми знаємо про що з росіянами домовлятися, ми знаємо цю ціну. Ми знаємо, що їм не можна довіряти... ГУР має займатися цим питанням та має дати результат. Результат єдиний – повернути людей додому», – сказав Зеленський.

За словами глави держави, загалом у Росії українських захисників з «Азовсталі» – понад 2 500 осіб.

Він зазначив, що першим поставленим перед ГУР завданням було завдання вивести українських військовополонених живими, і воно виконане у повному обсязі.

«Перша частина була – вивезти людей живими. Я вважаю, що ГУР першу частину виконав. На сьогодні є друга частина: повернути їх живими додому... Вони у цьому плані найкращі фахівці... Я їм особисто довіряю. Ми чекаємо від них результату. Але ми не можемо щодня їх питати: «ну що там?»

Все це непросто. Віритимемо, що їм вдасться поставлене завдання», – акцентував президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ваня Показати IP 6 Червня 2022 22:20
який козел здав чонгар і попробуйте видаоити цей комент !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus