USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Україні рекордно зросла кількість п'яних ДТП

2 Травня 2024 07:39
В Україні фіксується безпрецедентно велика кількість дорожньо-транспортних пригод через керування авто у нетверезому стані.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі телемарафону, передає Кореспондент.

«На жаль, минулого року в нас був антирекорд... 151 тисяча матеріалів за зафіксованими фактами керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Уже за чотири місяці цього року маємо знову безпрецедентну статистику – вже зафіксували майже 50 тисяч випадків керування автомобілем у стані сп’яніння», – сказав він.

Читати ще: У Луцьку п’яний водій збив хлопчика на переході. Суд його за це оштрафував

Говорячи про причини почастішання випадків водіння в нетверезому стані, Білошицький зазначив, що є кілька аспектів, які можуть впливати на це.

«І ситуація загалом у країні, і певні особисті моменти. Також необхідно говорити про те, що посилився контроль з боку поліції за цим видом правопорушення», – сказав заступник керівника патрульної поліції.

Білошицький нагадав, що наразі розглядається питання законодавчого врегулювання роботи так званих пунктів тверезості, тобто раптового зупинення автомобіля для перевірки водія на сп’яніння.

Нагадаємо, 26 квітня голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко в стані алкогольного сп’яніння збив чотирьох людей. Після резонансного ДТП чиновника звільнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хз Показати IP 2 Травня 2024 09:13
бо нікого не карають
Правда Показати IP 2 Травня 2024 09:43
Воєнний стан.Пяний за кермом-конфіскація авто і без прав на все життя.І про повісточки не забуваємо.
песиміст Показати IP 2 Травня 2024 11:15
ідеальний кандидат для ДШВ
Макс Показати IP 2 Травня 2024 12:08
Тобто ефективність поліції нульова, ай навіть мінусова
Василь Показати IP 2 Травня 2024 12:58
Відсутність адекватного покарання тільки стимулює дані порушення. Та ще і корупція.Аяяй,охохо і фактаж ні до чого не приведе.Необхідний закон про конфіскацію -але ж депутати також випивають.так що аварійність буде тільки зростати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus