USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

В Україні стартувала реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті

14 Березня 2024 12:13
У четвер, 14 березня, розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме по 11 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Для реєстрації за допомогою спеціального сервісу вступникам слід самостійно створити персональний кабінет, де зазначити особисті дані (реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по-батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу), і вказати реєстраційні дані, зокрема контактну інформацію, категорію «випускник поточного року» або «випускник минулих років», указати на потребу створення особливих (спеціальних) умов, вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет на вибір і населений пункт в Україні або за кордоном, де він / вона планує проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи.

Також необхідно завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів.

Потім необхідно надіслати внесену інформацію та копії документів на оброблення до регіонального центру оцінювання якості освіти і чекати повідомлення про успішну реєстрацію.

Читати ще: Повідомили, в яких країнах можна буде скласти НМТ-2024

Цьогоріч реєстрація відбувається безпаперово.

Більше деталей про процедуру реєстрації можна дізнатися на сайті УЦОЯО.

Основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня, додаткова – з 11 до 19 липня.

Читати ще: Може підвищити конкурсний бал: МОН впроваджує добровільний фаховий іспит для деяких вступників

Результати тестування учасники отримають до 2 та 26 липня залежно від того, на якій сесії вони складали іспит – основній чи додатковій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus