USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Ватажок «ЛНР» заговорив про референдум про входження до складу Росії

27 Березня 2022 13:35
Ватажок квазіреспубліки «ЛНР» Леонід Пасічник заявив, що найближчим часом може відбутися референдум щодо входження «республіки» до складу Росії.

«Я думаю, що найближчим часом на території «республіки» буде проведено референдум, на якому народ реалізує своє абсолютне конституційне право і висловить свою думку щодо вступу до РФ. Я чомусь впевнений, що це саме так і буде», - сказав він.

У РФ відреагували на заяву ватажка бойовиків про референдум у «ЛДНР».

«Л/ДНР» має право прийняти рішення про входження до складу Росії, якщо воно не суперечить їхнім конституціям, Москва визнала їхній суверенітет», – сказав голова комітету Ради Федерації з конституційного законодавства Андрій Клішас.

Читати ще: Школяр, який не вивчив урок. Глава зовнішньої розвідки РФ думав, що «ЛДНР» мають увійти до складу Росії, і підтримав це

Ще одну заяву щодо референдуму «ЛДНР», цього разу – цілком протилежну зробив голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Калашніков: «Для проведення референдуму про входження «ЛНР» до складу РФ зараз невідповідний час».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus